Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Canyon proizvodima - časopis BUG objavio je članke o Canyon gadgetima

Svibanj 06, 2008

Što drugi kažu o Canyon proizvodima - časopis BUG objavio je članke o Canyon gadgetima

Časopis BUG u svom je izdanju za svibanj objavio članke o Canyon uređajima DC1, CNS-DC2, CNS-SW3, CNS-SW2, CNS-SW1, CN-DPM, CNS-DPM i CNS-GPS2.

Časopis BUG u svom je izdanju za svibanj objavio članke o Canyon uređajima DC1, CNS-DC2, CNS-SW3, CNS-SW2, CNS-SW1, CN-DPM, CNS-DPM i CNS-GPS2. Kratke članke prenosimo Vam u cjelosti:

Canyon CNS-DC1

Strane svijeta

"Osim strana svijeta, na velikom ekranu digitalnog kompasa oznake CNS-DC prikazuje se minimalna i maksimalna ambijentalna temperatura, vrijeme i štoperica. Čitljivost noću osigurana je plavim pozadinskim osvjetljenjem koje se po potrebi aktivira pritiskom na odgovarajuću tipku. Uređaj je oklopljen robusnom kombinacijom plastike i gume."

Canyon CNS-DC2 Explorer

Brdski prijatelj

"Kompaktni uređaj koji se krije iza imena Explorer nudi mogućnost mjerenja visine , tlaka, vlažnosti zraka i temperature. Izmjerene vrijednosti prikazane su na jednostavnom monokromatskom LCD-u, a moguće ih je prikazivati i kronološki obzirom da uređaj pamti podatke stare do 12 sati. Osim što svašta mjeri, Explorer nudi i funkcije kalendara, štoperice i alarma."

Canyon CNS-SW1 SPORTMASTER, CNS-SW2 NAVMASTER, CNS-SW3

Meštri

"Canyonovi multifunkcionalni satovi osim mjerenja vremena, nude mnoge mogućnosti. SportMaster mjeri brzinu srca, NavMaster  nudi visinomjer, kompas, temometar i brzinu penjenja odnosno spuštanja, dok SkiMaster uz sve funkcije koje nidi NavMaster, ima i mogućnost mjerenja atmosferskog tlaka. Premda nisu osobito kvalitetno izrađeni, niti atraktivni, nude mnogo funkcija po vrlo niskoj cijeni."

Canyon CN-DPM

Korak po korak

"Uz mjerenje broja prevaljenih koraka, potrošenih kalorija i prevaljene udaljenosti, višefunkcijski brojač koraka Canyon CN-DPM ponudit će vam sat, a kako bi šetnja bila ugodnija, na raspolaganju je i radioprijemnik koji pokriva standardni FM frekvencijski raspon od 87,5 do 108 MHz. Uređaj posjeduje kopču za remen, 3,5-milimetarski konektor za slušalice i potenciometarsku kontrolu glasnoće."

Canyon CNS-GPS2

Sportski mjerač

"Canyonov vodootporni GPS za sportaše i sve koji se tako osjećaju nosi se oko ruke poput običnog ručnog sata, a sposoban je prikazati mnoštvo informacija o trajanju i duljini puta, brzini kojom je prevaljen, potrošenim kalorijama i ostalom. Uređaj je izrađen od kombinacije gume i plastike te je kao takav otporan na padove, udarce i slične nepogode, a napaja se putem punjive litij-ionske baterije."

BUG, broj 186, svibanj 2008.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.