Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Kompanija Canyon donirala računalo brojnoj obitelji Barušić iz Krapine

Travanj 01, 2008

Kompanija Canyon donirala računalo brojnoj obitelji Barušić iz Krapine

U petak, 28.ožujka 2008. godine, tvrtka Canyon je putem svojeg distributera tvrtke ASBISC-CR d.o.o. razveselila brojnu obitelj Barušić iz Krapine donacijom Canyon CNR-PC1 računala. Obitelj koju čine četiri djevojčice i jedan dječak u dobi od 7 do 14 godina, koje odgaja samohrana majka gospođa Dijana Barušić, bila je iznenađena brzom reakcijom tvrtke Canyon i donacijom računala.

U petak, 28.ožujka 2008. godine, tvrtka Canyon je putem svojeg distributera tvrtke ASBISC-CR d.o.o. razveselila brojnu obitelj Barušić iz Krapine donacijom  Canyon CNR-PC1 računala. Obitelj koju čine četiri djevojčice i jedan dječak u dobi od 7 do 14 godina, koje odgaja samohrana majka gospođa Dijana Barušić, bila je iznenađena brzom reakcijom tvrtke Canyon i donacijom računala.. Kako sva djeca idu u školu, računalo im je bilo neophodno  za daljnje obrazovanje i napredak u školi a ovim malim znakom pažnje, ASBIS je učinio veliko i dobro djelo jer je svojom donacijom usrećio petero djece koja nisu sakrivala svoje osmijehe i oduševljenje poklonjenim računalom najnovije generacije.

Tvrtka Canyon je među rijetkima na tržištu odlučila ponuditi atraktivno dizajnirani računalni set . U pakiranju uz računalo dolaze i tipkovnica, miš i web kamera koje krasi dobar dizajn sa kombinacijom bijele i narančaste boje. Tipkovnica je stilizirana, tanka i konstrukcijom jednaka tipkovnicma sa prijenosnika dok se uz klasične tipke nalazi se i set multimedijalnih tipaka a  atraktivni optički miš manjih dimenzija je vrlo ugodan za rad. Web kamera 1,3M piksela osim odlične kvalitete posjeduje kopču koja omogućuje montiranje na monitor, te se dizajnom i bojama odlično uklapa u cjelinu.

Osmijeh na dječjim licima govorio je više od riječi. Zadovoljsto i sreća koja je zavladala u obitelji Barušić, najljepši je izraz zahvale kompaniji ASBISC – CR do.o. i CANYON Technology  koje su svojim odazivom za pomoć ovoj izuzetno dragoj obitelji  još jednom dokazale kako su dobra djela najveći uspijeh.

 

O tvrtki CANYON Technology:

CANYON Technology osnovana je u Beavertonu (SAD) u listopadu 2000. godine. Trenutno tvrtka posjeduje urede u Taipehu (Taiwan), Oregonu (SAD), Hong Kongu (Kina) i Gorinchem (Nizozemska). Tvrtka posluje putem centralnih skladišta koja se nalaze u Dubaiju (UAE), Pragu (Ceška republika) i Amsterdamu (Nizozemska).

Misija tvrtke Canyon je razvoj i dobava potrošačke elektronike po najpovoljnijim cijenama i kvaliteti a teži postati vodeći dobavljač inovativnih IT proizvoda velikom broju korisnika u cijelom svijetu.

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.