Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Što drugi kažu o Canyon proizvodima - ENTER objavio članke o CNR-WCAM813 i MSOPTW6

Rujan 22, 2009

Časopis ENTER je u svom rujanskom izdanju (broj 76) objavio članke o našim CANYON proizvodima. Riječ je o CNR-WCAM813 web kameri i CNR-MSOPTW6 mišu. Kakav su dojam ostavili na autora teksta pročitajte u daljnjem tesktu:

Canyon CNR-WCAM813

"Oduvijek nam se sviđao koncept web-kamera koje se mogu koristiti kao prijenosne, tj. koje se mogu okačiti na ekran, i koje po potrebi negdje mogu stajati same. Zahvaljujući dobro osmišljenom podesivom postolju, ova Canyonova kamera se ubraja upravo među njiih. Opremljena je 1.3 - megapikselnim senzorom koji nudi oštru sliku i jasne boje, mada ga je poneki kadar katkad mogao "izbaciti iz takta". Kameri su priloženi driveri, no zadovoljni smo što oni u većini slučajeva neće biti niti potrebni, s obzirom da kamera uredno funkcionira isprve i s općenitim driverima koji su uključeni u Windowse. Od dodatne opreme, tu je i mikrofon, a na kraju moramo primjetiti i da je Canyon posvetio dodatnu pažnju izgledu: kombinacija narančaste i prozirne plastike mnogo nam se više svidjela od inače čestih monotonih "kuglica".

Canyon  MSOPTW6

" Tko tvrdi da maleni, bežični miševi moraju biti ograničenih mogućnosti? Novi Canyonov model nudi nam tako korisne tipke za naprijed i natrag, te još jednu za promjenu između dva moda razlučivosti što je inače opcija rezervirana samo za igraću klasu miševa. Tehničkom stranom smo također zadovoljni: USB prijemnik jedan je od najmanjih koje smo vidjeli i jedva je išta veći od samog konektora, a i maksimalna razlučivost od 1.600 DPI sasvim je pristojna. Miš se napaja putem dvije standardne AAA baterije, pored kojih se u kućištu nalazi dovoljno prostora za spremannje prijemnika dok se miš ne koristi. Jedina zamjerka bila bi na poziciju dodatnih tipki koje će više odgovarati dešnjacima nego ljevacima, ali unatoč tome, ovo je općenito praktičan i dobar miš, bez obzira treba li vam za put uz prijenosnik ili želite kod kuće luksuz bežičnog upravljanja."

O.R., ENTER br.76, rujan 2009.

Naručite Canyon proizvode u ASBIS eShopu.