Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 06, 2021
Za gamere, kreatore sadržaja i PC entuzijaste koji žele performasne bez potrebe ...
Travanj 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći dsitributer IT i CE proizvoda na rastućim ...
Travanj 28, 2021
majući uspiješnu suradnju na Bliskom Istoku s Mimosa by Airspan, vodeći ...
Travanj 20, 2021
PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland
Travanj 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), vodeći proizvođač servera visokih ...
Travanj 14, 2021
2X više All-Flash NVMe Bandwidth, do 12TB* memorije, Open OCP 3.0 I/O, Najviša ...
Travanj 12, 2021
Prestigio proširuje ponudu power bank prijenosnih baterija temeljenih na ...
Travanj 07, 2021
Intelova treća genracija skalaiblnih Intel Xeon procesora – jedini procesor s ...
Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
CANYON GRAFFITI Roadshow - 06.09. u Zagrebu

Kolovoz 17, 2010

CANYON GRAFFITI Roadshow - 06.09. u Zagrebu

Graffiti obavijest

Poštovani partneri,

U sklopu promocije nove CANYON Graffiti Limited serije proizvoda obaviještavamo Vas da će se u Zagrebu 06.09. održati Canyon Graffiti promocija. Roadshow je namijenjen predstavljanju nove linije Canyon proizvoda Graffiti o kojoj više informacije možete pročitati dolje! Za više informacija o samom eventu i mjestu održavanja obavijestit ćemo Vas uskoro a do tada vam predlažemo da pogledate ovaj interesantne Canyonove filmove o novoj Graffiti liniji proizvoda -http://www.youtube.com/canyonontv#p/a

CANYON je ponosno predstavio svoju prvu Limited seriju koja će biti u prodaji od 01.09.2010. Proizvode unutar ove serije karakterizira specifičan, naglašen dizajn sa uzorkom grafita –  jedinstven proizvod koji do sada nije viđen u IT industriji. Uz to, CANYON je pokazao i humanitarnu stranu ovog projekta te će 5% profita iz prodaje ove serije biti donirano u humanitarne svrhe za pomoć djeci. Ova serija biti će spremna za prodaju pred početak školske godine, ali i za novogodišnje praznike tako da predlažemo da se prirpemite na vrijeme.
 
Nova serija, Graffiti limited iz Canyon-a namijenjena je mladim, urbanim i modernim ljudima koji tragaju za jedinstvenim proizvodima koji će upotpuniti njihov životni stil i osobnost. “Grafiti su u ovom trenutku vrlo moderni” rekao je Ivo van Houten, Marketing Director. “Radili smo puno istraživanja  u okviru naše ciljne grupe i odlučili da krenemo sa ovom ograničenom serijom. Definitivno je jedinstven i uzbudljiv projekt i uvjereni smo da će ova serija naići na pozitivnu reakciju tržišta.”
 
Ova eksluzivna  ponuda obuhvaća šest grupa proizvoda od kojih svaka ima “cool” naziv inspiriran pokretima i trikovima skeatebordera i snowboardera:  

 

 

 

Inspirirani Urban Art natječajem  organiziranim od strane Canyon-a, pet živopisnih grafiti dizajna odabrano je za ove proizvode. “Naš je cilj da kreiramo nešto novo, upečatljivo i odvažno” izjavila je Catherine Lazure-Guinard, Communications Manager. “Sa serijom Graffiti limited, pomičemo industrijske standarde u pogledu dizajna i nudimo nešto što nije viđeno ranije. Ovo svijedoči da Canyon nije tipičan IT brand.”
 
Ne samo da će ova ograničena serija biti jedinstvena na tržištu, već će doprinjeti edukativnom programu i projektima integracije djece sa ulice u zemljama u razvoju. Canyon će donirati 5% profita od prodaje ove serije u humanitarne svrhe pomoći djeci, sa nadom da će im biti pružena šansa u društvu kao i da se napravi dugotrajan utjecaj na zajednicu.
 
Na ovom uzbudljivom projektu, Net4Kids Aid Foundation, neprofitna organizacija iz Nizozemske, će pomoći Canyon-u u misiji da se djecu sklone sa ulice i da im se osigura bolja budućnost. “Ovo je fantastičan projekt”, potvrđuje Geert van Dijk, VP Sales & Marketing. “Zadovoljstvo nam je da kao partner Net4Kids doprinesemo dobrobiti djece. Bez obzira da li je riječ o čistoj vodi, pristupu obrazovanju ili skloništu, posvećeni smo cilju da se napravi pozitivna i bitna razlika u zajednici. To je prava stvar koju je potrebno učiniti.” 

Posjetite našu  web stranicu  ili nas pratite putem Twittera za najnovije informacije.

O Net4kids
Net4kids je neprofitna internet platforma koja povezuje sponzore sa specijalnim, humanitarnim projektima pomoći djeci u Africi i Aziji. Učešće sponzora je značajno. Oni biraju vlastiti projekt   putem www.net4kids.org i na redovnoj bazi dobijaju povratne informacije o statusu projekta. Također, zajamčena je 100% donacija fondova u podržane projekte. Svi troškovi su pokriveni od strane organizacije sponzora. “Potpuno baziran na internetu, Net4Kids  predstavlja nov stil dobrotvornih doniranja, gdje je pomoć transparentna, a organizacije su odgovorne. Podrška nikada nije bila tako jednostavna.”

Za više informacija posetite www.net4kids.org  ili  kliknite ovde!

O CANYON-u
CANYON je mlad i dinamičan lifestiyle brand koji uspijeva da život učini boljim nudeći široku ponudu praktične, jednostavne za upotrebu i pristupačnu IT potrošačke elektronike i računalnih  periferija. Naš proizvodni program je razvijen uz našu obavezu da ponudimo lijepo i moderno dizajnirane proizvode po konkurentnim cijenama, bez smanjivanja kvalitete. Osnovan 2003, CANYON je jedan od najbrže rastućih svjetskih brandova u svojoj domeni u Aziji i EMEA regiji. Za više informacija, obratite se na press@canyoncorporate.com  
Istražite naš online katalog  na stranicama www.canyon-tech.com 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.