Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o DELL prijenosnicima - Mreža objavila članak o Dell Precision M6300

Prosinac 17, 2008

Što drugi kažu o DELL prijenosnicima - Mreža objavila članak o Dell Precision M6300

IT časopis Mreža u svom je izdanju za prosinac (broj 12) objavio članak o usporednom testu grafičkih radnih stanica u kojem se našao i DELL Precision M6300 za kojeg je autor teksta zaključio da svakako ima svoj smisao i primjenu - za mnoge korisnike ne samo u trenucima kada nisu na radnom mjestu , već i kao trajna rješenja...

IT časopis Mreža u svom je izdanju za prosinac (broj 12) objavio članak o usporednom testu grafičkih radnih stanica u kojem se našao i DELL Precision M6300 za kojeg je autor teksta zaključio da svakako ima svoj smisao i primjenu - za mnoge korisnike ne samo u trenucima kada nisu na radnom mjestu , već i kao trajna rješenja. Prenosimo Vam dio objavljenog članka:

Dell Precision M6300

"Izvana stilski dotjeran i oku ugodan, iznutra spreman za ozbiljne poslove, riječi su koje najbolje opisuju Precision M6300, prijenosnu grafičku radnu stanicu s Dellovih proizvodnih traka. Osnova ovog uređaja Nvidijin je grafički procesor Quadro FX 1600M s 256 MB videomemorije i 128-bitnom širinom memorijske sabirnice, ali i dvostruko većom memorijskom propusnošću u usporedbi s grafički procesorima iz HP-ovih stolnih radnih stanica, što objašnjava rezultate testova vezanih uz 2D/3D modeliranje. Osim toga, Precision M6300 raspolaže Intelovim procesorom Core 2 duo T8100 takta 2,1 GHz, četiri gigabajte radne memorije i za prijenosnike natprosječno brzim 200-gigabajtnim diskom čije se ploče rotiraju pri 7.200 rpm. Iako hardverski odlično potkovan, prijenosnik ostvaruje iznenađujuće dobro vrijeme autonomije - više od tri sata rada na bateriji definitivno je više no što bi se od uređaja ovog tipa i klase očekivalo.

Velika 17-inčna matrica pri nativnoj razlučivosti od 1.920x1.200 točaka nudi podosta ekranskog prostora, a korisnici kojima to neće biti dostatno vanjske zaslone moći će povezati putem DVI i VGA konektora, lociranih na stražnjici prijenosnika. Kvaliteta konstrukcije generalno je na visokoj razini - Dell očito nije štedio prilikom izbora konstrukcijskih materijala - no nikako nam se nije svidjelo blago pomicanje baterije, koje se javlja kada se prijenosnik uhvati desnom rukom. Ova anomalija, doduše, ne smanjuje funkcionalnost uređaja - radi se o tek iritantnom konstrukcijskom propustu.

Unatoč pozamašnim gabaritima uređaja, numerička tipkovnica, inače standardni dio opreme prijenosnika sa 17-inčnim zaslonima, izostala je, premda se zbog toga nije nimalo štedjelo na dimenzijama tipki - svaka od njih pune je veličine i smještena je upravo ondje gdje bi ju se moglo očekivati. Što se ergonomije tiče vrijedi spomenuti da su tipke vrlo mekane - sviđa li vam se to ili ne, prosudite sami. Ispod tipkovnice ugrađen je užasno precizan touchpad s tri tipke odlično pogođenog hoda i odvojenim segmentima za horizontalno i vertikalno pomicanje ekrana.

Osim što je atraktivan, Precision M6300 je i vrlo sposoban poslovni prijenosnik čijih vas nekoliko mana (klimanje baterije i mekoća tipki ponajprije) nipošto ne bi trebalo spriječiti da ga razmotrite prilikom potrage za prijenosnom grafičkom radnom stanicom."

Davor Šuštić, Mreža broj 12, prosinac 2008.

Naručite Dell Precision M6300 u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.