Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Kolovoz 12, 2021
Get performance—and points too—on this powerful promotion. In addition to the ...
Kolovoz 10, 2021
Sveobuhvatna obitelj 60-bay i 90-bay 4U modela pohrane koji podržavaju ...
ASBIS Vas daruje!

Prosinac 20, 2011

ASBIS Vas daruje!

Poštovani partneri, svaki kupac bilo kojeg prijenosnog računala iz ASBISova asortimana na poklon dobiva Norton OEM antivirusni program! Svim prijenosnim računalima u našoj ponudi je cijena umanjena za vrijednost antivirusa.

Iskoristite priliku i ponudite svojim korisnicima više za njihov novac. Ova jedinstvena akcija traje do 23.12.2011. ili do isteka zaliha.

Akcija vrijedi samo za online narudžbe putem našeg e-shopa. Kontaktirajte ASBIS prodaju odmah i raspitajte se o detaljima promocije.

Norton AntiVirus pouzdano blokira sve vrste napada na vaše računalo

Program automatski obnavlja bazu podataka i pruža stalnu Internet i email zaštitu, čuva vas protiv rupa u ActivX-u, Trojanaca i krađa lozinki.
Glavne značajke Norton AntiVirus programa su: Automatska nadogradnja baze, napredno pretraživanje kompresiranih datoteka, skeniranje email priloga, Norton Internet Worm Protection, QuickScan, PreInstall Scan, Spyware detection, Rootkit protection.

Srdačan pozdrav,

Vaš ASBIS tim