Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Što drugi kažu o OCZ diskovima - VIDI objavio članak o OCZ Octane 128GB

Ožujak 05, 2012

Što drugi kažu o OCZ diskovima - VIDI objavio članak o OCZ Octane 128GB

Časopis VIDI je u svom izdanju za mjesec ožujak objavio članak o našem OCZ Octane 128GB SSD. Nakon skoro tri godine, SSD-ovi upogonjeni s Indilixovim kontrolerom vratili su se u velikom stilu. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

Novi kontroler

"Tek što smo obavili usporedni test prije par brojeva OCZ je najavio novi SSD upogonjen Indilixovom kontrolerom čiju je tvrtku svojedobno OCZ kupio prije otprilike godinu dana. Ovo je bio jako dobar potez od strane OCZ-a koji se u potpunosti prebacio na SSD-ove i zapostavio RAM memoriju. Agility 3 i Vertex 3 su dobro znani modeli OCZ-ove ponude, pa da vidimo što nam ima za reći i Octane. I, što je to drukčije kod njih u odnosu na ove provjerene OCZ-ove modele? Za razliku od njih Octane nosi u sebi IndilixovEverest kontroler koji u paru sa SATA III sučeljem i 25 nm MLC NAND flash memorijom postiže dosta zavidne performanse. Doduše ne toliko na području zapisivanja podataka koliko i čitanja. Octane dolazi u nekoliko veličina, počevši od one 128GB pa sve do čak 1TB..."

Matej Majstorović, VIDI br.192.

Naručite OCZ Octane SSD u ASBIS eShopu.