Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC Expert imenovao Prestigio fashion gurua

Studeni 23, 2007

PC Expert objavio je članak o Prestigio USB 2.0 Leather Data Flash Driveu kojeg je zbog svojih kvaliteta i vrhunskog, inovativnog i kreativnog dizajna prozvao fashion guruom. Iako je autorica članka pohvalila njegov izuzetno praktičan dizajn, kao mali minus navela ja njegove "obične" performanse.

"USB stickovi su danas postali toliko popularni (i jeftini) da ih se praktički može dobiti kod kestenjara ako kupite ekstra veliku vrećicu. Ono po čemu se neki od njih ističu u šumi "ključeva" je prvenstveno inovativni dizajn. Upravo je dizajn ono po čemu se Prestigiovi USB stickovi razlikuju od ostalih. Možemo reći da Prestigio opravdava slogan "The Art of Hi-Tech".

Ako ste mislili da je samo kutijica fensi i da se unutra nalazi neki generički stik koji je samo lijepo upakiran, prevarili ste se. Tek kada smo otvorili kutijicu shvatili smo zašto se o ovim stickovima priča kao o modnom dodatku. Naime, sam stick se se nalazi u gumenom ili plastičnom kućištu već u kožnom! Kožno kućište se omata oko sticka poput kopče na npr. torbi te služi kao izuzetno dobra zaštita. Ovakvo riješenje nam se učinilo jako zgodno, između ostaloga, i zbog toga što nema opasnosti od gubitka zaštitne "kapice".

Kada smo uzeli stick u ruke uvidjeli smo još jedan sitan detalj. Naime, na gornjoj strani kožnog kućišta nalazi se nešto što izgleda kao mali kristalić. Naravno, nije riječ o Swarovski kristalu već o ledici koja svijetli plavo kada se stick ukopča u računalo. Dimenzije Prestigio Falsh Drivea iznose 1,5 cm x 2,7 cm x 8,2 cma teži 30 grama.

Zaključak

Što reći na kraju? Testovi su pokazali da se radi o jednom "običnom" sticku koji se ne može pohvaliti posebnim performansama i nikako ga ne bi preporučili nekom profesionalom korisniku. No, s druge strane za nezahtjevne korisnike (oni su ciljano tržište za ove stickove) "kožnjak" je sasvim pristojan USB stick. Prestigio kožni disk se zaista može pohvaliti neobičnim i vrlo praktičnim dizajnom koji će zadovoljiti čak i modno najzahtjevnije korisnike. Unatoč činjenici da se na testovima nije pokazao kao izuzetno brz nama se svidio i sigurni smo da će se jedan od njih (crveni :) ) naći na ključu autorice ovih redaka. "

Kompletan članak pročitajte ovdje.

Sve Prestigio USB 2.0 Leather Data Flash Drive modele možete pogledati na stranicama www.prestigio.com.hr