Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Veljača 09, 2024
Intelovo proširenje Intel Core 14. generacije procesora daje glavnim ...
Što drugi kažu o Canyon proizvodima - časopis PC CHIP u svom je izdanju za svibanj objavio članak o CNR-MPV5H playeru

Svibanj 09, 2008

Što drugi kažu o Canyon proizvodima - časopis PC CHIP u svom je izdanju za svibanj objavio članak o CNR-MPV5H playeru

Časopis PC CHIP u svom je izdanju za svibanj objavio članak o Canyon CNR-MPV5H mp4 playeru u kojem se kao adut ovog uređaja naglašava njegov izuzetno atraktivan dizajn i mogućnost proširenja kapaciteta memorije micro SD memorijskom karticom.

Časopis PC CHIP u svom je izdanju za svibanj objavio članak o Canyon CNR-MPV5H mp4 playeru u kojem se kao adut ovog uređaja naglašava njegov izuzetno atraktivan dizajn i mogućnost proširenja kapaciteta memorije micro SD memorijskom karticom. Prenosimo Vam dio objavljenog članka:

" Vrlo atraktivnog dizajna sa slušalicama koje ulaze u slušni kanal, ali i prosječne kvalitete reprodukcije, Canyonov mp4 player CNR-MPV5 novi je igrač u MP4 kategoriji. Kučište je u potpunosti izrađeno od plastike i player ima certifikat RoHS što govori u prilog korištenih materijala, a time i očuvanja okoliša. Nazivni je kapacitet moguće proširiti memorijskim karticama micro SD. Posebnost ovog playera je u iznimno lijepo dizajniranom sučelju softvera i odzivu, tj. brzini izvođenja naredbi. Intuitivnost upravljanja funkcijama playera, ali i vrlo skroman broj opcija te izostanak podrške za nekomprimirani WAV audiozapis, neke su od karakteristika Canyonova playera.

Player podržava USB mod rada, odnosno način rada karakterističan za USB memorijske stickove i MTP mod- DRM funkcionalnost. Iznimno rijetki multimedijalni playeri podržavaju hrvatski jezik, ali uz hrvatski Canyon CNR-MPV5H podržava još devet drugih jezika. Upravljačke su tipke smještene u krug i jednake su visine te je upravljanje moguće izvoditi jednim prstom. Od video formata Canyon podržava isključivo format MTV za koji je priložen odgovarajući konventer..."

 

Marko Kriška, PC CHIP, svibanj 2008.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.