Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Što drugi kažu o AOC i Dell monitorima - PC CHIP objavio rezultate testa full HD LCD monitora

Listopad 14, 2009

PC CHIP je u svom listopadskom izdanju (broj 173) objavio veliki test full HD LCD monitora. Na testu su se našli i naši modeli AOC i Dell monitora, točnije rečeno radi se o AOC 2236Swa i Dell SP2309W modelima. Prenosimo vam dio objavljenih članaka:

AOC 2236Swa

"...AOC je slijedio moderniji dizajn blažih linija i glossy plastike, ali srećom bez pretjerivanja i nabacicanja bespotrebne šminke. Ergonomija mu je slaba i upravljiv je samo po nagibu , ali ima jedan USB priključak. Postolje je čvrsto i na njega nemamo zamjerki. Kontrole su smještene duž donjeg desnog ruba i čine ih svega tri tipke. Premda je izbor opcija solidan, navigacija izbornikom nije baš za pohvalu. Kao važnu mogućnost izdvojili bismo 1:1 pixel aspect ratio...Premda ovaj monitor ima samo analognu vezu, slika nije nimalo mutna i poprilično je ugodna.  Boje su dosta dobre: crna je vidljivo svjetlija, sok je bijela dosta dobra, a na sivim tonovima primjetna je primjesa plave boje. Gradijenti su stvarno solidni i, možemo reći, bolji nego kod većine skupljih modela. Gledanje HD materijala i igranje igara ugodni su..."

Dell SP2309W

"...Profinjen dizajn ostvaren je korištenjem glossy plastike i zaobljenih rubova, a bez ijednog nepotrebnog detalja. Monitor je moguće prilagođavati po nagibu, po visini (na pregibnom držaču) te u stranu zajedno s postoljem, koje se uvrštava među par najboljih. Najelegantnije kontrole na testu smještene su u dnu desnog ruba monitora. Navigacija je odlična, a za pohvalu je i izbor opcija za podešavanje...Boje su dinamičnije, izraženije i jače od prosjeka. Crna je malo svjetlija dok je bijela dobra, a sivi tonovi sasvim su dobri. Gradijenti su na zavidnom nivou i ubrajaju se među par najboljih...Igre na ovom monitoru izgledaju živo, s mnoštvom detalja i bez zamućivanja u brzim scenama..."

D.Misaljević i S.Pintarić, PC CHIP br.173, listopad 2009.

Naručite AOC monitore u ASBIS eShopu.

Naručite Dell monitore u ASBIS eShopu.