Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Što drugi kažu o AOC i Dell monitorima - PC CHIP objavio rezultate testa full HD LCD monitora

Listopad 14, 2009

Što drugi kažu o AOC i Dell monitorima - PC CHIP objavio rezultate testa full HD LCD monitora

PC CHIP je u svom listopadskom izdanju (broj 173) objavio veliki test full HD LCD monitora. Na testu su se našli i naši modeli AOC i Dell monitora

PC CHIP je u svom listopadskom izdanju (broj 173) objavio veliki test full HD LCD monitora. Na testu su se našli i naši modeli AOC i Dell monitora, točnije rečeno radi se o AOC 2236Swa i Dell SP2309W modelima. Prenosimo vam dio objavljenih članaka:

AOC 2236Swa

"...AOC je slijedio moderniji dizajn blažih linija i glossy plastike, ali srećom bez pretjerivanja i nabacicanja bespotrebne šminke. Ergonomija mu je slaba i upravljiv je samo po nagibu , ali ima jedan USB priključak. Postolje je čvrsto i na njega nemamo zamjerki. Kontrole su smještene duž donjeg desnog ruba i čine ih svega tri tipke. Premda je izbor opcija solidan, navigacija izbornikom nije baš za pohvalu. Kao važnu mogućnost izdvojili bismo 1:1 pixel aspect ratio...Premda ovaj monitor ima samo analognu vezu, slika nije nimalo mutna i poprilično je ugodna.  Boje su dosta dobre: crna je vidljivo svjetlija, sok je bijela dosta dobra, a na sivim tonovima primjetna je primjesa plave boje. Gradijenti su stvarno solidni i, možemo reći, bolji nego kod većine skupljih modela. Gledanje HD materijala i igranje igara ugodni su..."

Dell SP2309W

"...Profinjen dizajn ostvaren je korištenjem glossy plastike i zaobljenih rubova, a bez ijednog nepotrebnog detalja. Monitor je moguće prilagođavati po nagibu, po visini (na pregibnom držaču) te u stranu zajedno s postoljem, koje se uvrštava među par najboljih. Najelegantnije kontrole na testu smještene su u dnu desnog ruba monitora. Navigacija je odlična, a za pohvalu je i izbor opcija za podešavanje...Boje su dinamičnije, izraženije i jače od prosjeka. Crna je malo svjetlija dok je bijela dobra, a sivi tonovi sasvim su dobri. Gradijenti su na zavidnom nivou i ubrajaju se među par najboljih...Igre na ovom monitoru izgledaju živo, s mnoštvom detalja i bez zamućivanja u brzim scenama..."

D.Misaljević i S.Pintarić, PC CHIP br.173, listopad 2009.

Naručite AOC monitore u ASBIS eShopu.

Naručite Dell monitore u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.