Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o X-Ray proizvodima - PC EKSPERT objavio recenziju o messenger torbi, mišu & slušalicama

Siječanj 09, 2012

Što drugi kažu o X-Ray proizvodima - PC EKSPERT objavio recenziju o messenger torbi, mišu & slušalicama

EKSPERT portal objavio je recenziju CANYON X-Ray proizvoda. Na testu su se našle messenger torba, CNL–MS007X miš & CNL–HP03X slušalice.

PC EKSPERT portal objavio je recenziju CANYON X-Ray proizvoda. Na testu su se našle messenger torba, CNL–MS007X miš & CNL–HP03X slušalice. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

Canyon X-Ray Messenger Torba

"Canyon X-Ray Messenger Torba je po mnogočemu tipična messenger torba  koje su, po definiciji, većih dimenzija, obično izrađene od tkanine (bilo sintetike ili kože) sa širokim, dugačkim remenom koji omogućuje da se torba nosi preko ramena. Najčešće se ovaj tip torbe veže uz poštare ili dostavljače na biciklu, s obzirom da su vrlo praktične i izdržljive. Takav je slučaj i s ovom Canyonovom torbom iz X-Ray serije. Torba je crne boje, a monotniju razbija prednji poklopac na kojem se nalazi zeleno–žuti print inspiriran X zračenjem koji je, eksluzivno za Canyon, dizajnirao poznati britanski umjetnik Hugh Turvey, poznat po tome da stavlja biljke/predmete pod X zrake...

Unutrašnjost je ove torbe vrlo zanimljiva zbog same svoje boje (intenzivno “otrovno” :D zelena), te mjesta koje nudi. Na prvi nam se pogled učinilo kao da ima tri velika unutrašnja pretinca, no kada smo malo bolje pogledali ustanovili smo da je riječ o samo jednom golemom pretincu, koji na tri dijela dijeli navlaka (popularni sleeve) za računalo. Navlaka je odvojiva od torbe i vrlo praktična s obzirom da omogućuje zaštitu računala od udaraca i ogrebotina dok vam stoji, npr., na radnom stolu ili ako ga želite nositi u rukama, a torba vam je u tom trenutku nepotrebna. Sama je navlaka (kao i torba) podstavljena spužvom. Također, s unutrašnje se strane nalazi i jedan džepić za sitnice ili kablove. Sve u svemu torba nudi dovoljno prostora za sve što vam je potrebno uz samo računalo, a kako smo mi u njoj nosilli 13” prijenosnik, imali smo i više nego dovoljno mjesta za sve.  Ponekad nam je čak bila i prevelika jer je prijenosik unutra “plesao”.  Valja naglasiti da je cijela torba i (odvojiva) navlaka izrađena od najlona, te samim time nepropusna, no je li zaista otporna na sve vremenske uvjete ne možemo reći s obzirom da nismo stajali na pljusku :) ili snježnoj mećavi.

Canyon MS007X miš

Nakon torbe smo se uhvatili miša. I u ovom je slučaju riječ o proizvodu iz X-Ray serije, pa je tako na radnom stolu vaše autorice zadnjih nekoliko tjedana obitavao ovaj kompaktni optički miš dimenzija 32x56x94mm i težine svega 75 grama. Miš je privlačio poglede svih prolaznika (i ženskih i muških) i to zahvaljujući intenzivnoj zelenoj boji i X-Ray printu, koji se nalazi s gornje strane. S tehničke strane, riječ je o običnom optičkom mišu koji ne donosi nikakve posebnosti u odnosu na slične proizvode na tržištu. Miš je simetričan tako da je pogodan i za ljevake što je, naravno, prednost. Ima tri tipke (lijevi i desni klik), te kotačić koji je izrađen od glatke plastike i lagano se okreće, dok tipke proizvode onaj tipični “klik” prilikom pritiska, koji će nekima (ako su naviknuli na tihe miševe) biti iritantan. Miš je izrađen od kvalitetne plastike mat finiša i, kako smo već ranije naveli, gornji je dio zelen, tj. na njemu se nalazi zanimljiv X-Ray print, dok je donja strana potpuno crna. Posebnost je ovog miša i izrazito dugačak kabel i to zelene boje, što je svakako neuobičajeno i zanimljivo...

Canyon CNL–HP03X slušalice

Slušalice su izrađene od plastike dobre kvalitete (kao i miš iz iste serije) i vrlo su atraktivnog izgleda. Na sluškama je, sada već prepoznatljiv, X-Ray dizajn, dok se na dijelu koji ide na glavu nalazi potpis autora. Sluške su, kao i dio koji se naslanja na glavu (podesive širine), presvučene spužvom obučenom u mekani materijal (imitacija kože). Same su sluške mekane i udobne, no bez obzira na to duže nošenje slušalica izaziva neugodu, pogotovo ljudima koji imaju manje uši i malu glavu kao vaša autorica. Kabel, intenzivno zelene boje (na koju smo naviknuli kod X-Ray serije), prosječne je dužine od 1.8 m i na njemu ne postoje kontrole jačine zvuka. Što se zvuka tiče ni tu nas CNL-HP03X nije ostavio bez daha. Kvaliteta je zvuka solidna, no ponekad smo mogli čuti slabu jeku kojoj nismo mogli otkriti uzrok. Također, bas je “plitak” i nije dovoljno snažan, no tonovi su čisti i dobro izbalansirani..."

Zrinka Lukšić, PC EKSPERT

Kompletan članak pročitajte na PC EKSPERT stranicama.

Naručite CANYON X-Ray u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.