Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Lipanj 17, 2022
BlackBerry je prepoznat u dvije kategorije za svoju sigurnost, prikladnost i ...
Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Facebook ljetni foto natječaj - objava pobjednika!

Listopad 05, 2011

Facebook ljetni foto natječaj - objava pobjednika!

Prestigio je jučer objavio pobjednike Facebook ljetnog foto natječaja "Podijelite sa Prestigiom najluksuznije ljetne trenutke!"

Prestigio je jučer objavio pobjednike Facebook ljetnog foto natječaja "Podijelite sa Prestigiom najluksuznije ljetne trenutke!"

Pobjednička fotografija pripada Marina Marina iz Rusije, koja je osvojila glavnu nagradu natječaja - Prestigio MultiPad PMP5080B. Annastella Lazarou, Dragan Lovrenčić, Gergana Kurukyuvlieva i Joshua Hawker osvojili sudrugo, treće, četvrto i peto mjesto koje im je osiguralo odlične Prestigio nagrade.

"Odaziv tijekom natječaja je bio sjajan, i bilo je nevjerojatno vidjeti različite fotografije nastale na traženu temu. Zaista smo uživali u primanju fotografija i želimo svima zahvaliti na sudjelovanju! Nije bilo jednostavno odabrati pet pobjedničkih fotografija, budući da su pristigle fotografije bile zaista nevjerojatne. Ipak, pobjednici su zasluženo osvojili svoje nagrade a mi smo sretni što samo ih nagradili sa zadivljujućim nagradama!" - izjavio je Prestigio Marketing Team.

Pobjedničke fotografije zabilježile su jedinstvenost i čaroliju trenutka, prikazujući luksuz trenutaka provedenih sa obitelji, prijateljima i prirodom. Luksuz je pronaći ljepotu u najjednostavnijim stvarima i upravo je ta činjenica pomogla žiriju u odabiru pobjedničkih fotografija.

Natječaj "Podijelite sa Prestigiom najluksuznije ljetne trenutke" trajao je od kraja kolovoza do 2. listopada, dok je on-line glasovanje trajalo posljednja dva tjedna. Facebook fanovi Prestigio stranice likeovima su glasali za omiljenu fotografiju.

Više informacija pročitajte na Prestigio Facebook stranici.