Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Uskoro novi Prestigio natječaj za dizajnere

Studeni 22, 2007

Uskoro novi Prestigio natječaj za dizajnere

Limassol (Cipar), 10. Studeni 2007. - Prestigio Technologies Ltd., najavio je novi natječaj za izradu razglednica pod nazivom “Prestigio Novogodišnji pozdravi” u trajanju od 20. studenog do 20. prosinca. Već tradicionalno kompanija Prestigio organizira različite natječaje za sve zainteresirane neovisno o dobi i zanimanju i ovim putem žele pozvati zainteresirane da se prijave na natječaj u kojem mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Limassol (Cipar), 10. Studeni 2007. - Prestigio Technologies Ltd.,  najavio je novi natječaj za izradu razglednica pod nazivom “Prestigio Novogodišnji pozdravi”  u trajanju  od 20. studenog do 20. prosinca.  Već tradicionalno kompanija Prestigio organizira različite natječaje za sve zainteresirane neovisno o dobi  i  zanimanju i ovim putem žele pozvati zainteresirane da se prijave na natječaj u kojem mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Vrijeme Božića je čarobno vrijeme – vrijeme svjetlosti svijeća i radosne glazbe, zagrljaja i smijeha, obiteljskih večera  i zabava  bez kraja, ukrašavanja i kuhanja, kupovine i zamatanja poklona - ali više od svega  Božić je vrijeme darivanja. Ove godine, Prestigio Vam daruje jedinstvenu priliku da dizajnirate vlastitu spektakularnu razglednicu i osvojite jednu od vrijednih Prestigio nagrada.

Osim  nagrada koje će biti dodijeljene desetorici pobjednika, Prestigio je pripremio i specijalnu nagradu – "Grand Prix" nagradu koja iznosi 500$. "Grand Prix" nagrada biti će izabrana pomoću glasova sudaca te dodijeljena sudioniku koji ostvari vrhunske rezultate na natječaju. Međunarodni žiri sastoji se od 21 člana kompanije iz podružnica s  Cipra, Češke, Rusije, Ukrajine, Bjelorusije te Nizozemske.

Ostalih deset pobjednika dobiti će Prestigio Leather Data Flash uređaj kapaciteta pohrane do 2GB podataka. Nagrada će biti dostupna u 4 različite boje koje su odabrane od strane sudionika. Dizajnirani u sjajno zlatnoj, strasveno crvenoj i ženstveno ružičastoj boji Prestigio Data Flash osvojiti će ženska srca, dok su modeli elegantne crne boje izvrstan izbor za poklon svakom muškarcu. Sve flash memorije  upakirane su u luksuznim kutijama koje proizvodu daju izgled više poput kakvog nakita nego standardne USB memorije. Ovaj stilski uređaj za pohranu podataka biti će savršen poklon za svakog muškarca i ženu svih životnih dobi koji cijene funkcionalnost dizajniranu na trendi i neodoljiv način.

Kako biste osvojili privlačan poklon za Vas ili za Vaše najmilije, budite kreativni i odabrerite jedan od tradicionalnih Božičnih motiva ( Djed Božičnjak, Božična jelka…), te napravite svoju vlastitu razglednicu temeljenu na ovim slikama i pripremite se za Prestigio čarobne nagrade. Upoznajte se sa pravilima i prijavite svoje radove na http://art.prestigio.com.

Prestigio natječaj nema uvjete niti ograničenja za prijavu sudionika tako da svi sudionici, neovisno o godinama i zanimanju su dobrodošli! Razglednice mogu biti kreirane u bilo kojem omiljenom žanru; fotografiji, dizajnirano računalom ili napravljeno kao karikatura. Malo inspiracije i kreativnosti, slatko blagdansko okruženje i tople uspomene pomoći će da Vaše razglednice zablistaju i približe Vas pobjedi.

Prestigio  održava godišnja natjecanja u razglednicama, fotografijama i karikaturama. Cilj natječaja je pružiti inspiraciju mladim umjetnicima te pružiti mogućnost iskazivanja svojih radova široj publici. Jedinstveniji radovi odabrani od strane publike ili žirija postati će dio Prestigiove kolekcije. Ukoliko želite saznati više informacija o prethodnim i budućim natjecanjima , molimo Vas posjetite web stranicu http://art.prestigio.com .

 

O Prestigiu

Prestigio Technologies Ltd. je dinamična  IT kompanija koja korisnicima pruža najmodernija tehnološka rješenja za sve potrebe. Započevši rad kao mala R&D poružnica ASBIS Grupacije, u posljednjih nekoliko godina Prestigio je postao dobavljač jedinstvenih hi-tech rješenja i proizvoda koje uspješno plasira na svjetskom tržištu. Digital Home i Digital Office su dva glavna područja na koja se Prestigio fokusira. Slogan "The Art of Hi-Tech" dio je Prestigijevog nastojanja da proizvode pod svojim imenom dovede do savršenstva gdje su svi Prestigio proizvodi dovedeni na nivo visoke kvalitete i funkcionalnosti uz privlačan dizajn. Sa trenutnim sjedištem na Cipru, Prestigio aktivno djeluje u EMEA regiji putem lokalnih ureda smještenih u ključnim poslovnim središtima regija, nudeći svojim potrošačima izvrsnu ponudu najnaprednijih IT proizvoda i dodatnih usluga.

Za više informacija posjetite www.prestigio.com.hr

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.