Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Uskoro novi Prestigio natječaj za dizajnere

Studeni 22, 2007

Uskoro novi Prestigio natječaj za dizajnere

Limassol (Cipar), 10. Studeni 2007. - Prestigio Technologies Ltd., najavio je novi natječaj za izradu razglednica pod nazivom “Prestigio Novogodišnji pozdravi” u trajanju od 20. studenog do 20. prosinca. Već tradicionalno kompanija Prestigio organizira različite natječaje za sve zainteresirane neovisno o dobi i zanimanju i ovim putem žele pozvati zainteresirane da se prijave na natječaj u kojem mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Limassol (Cipar), 10. Studeni 2007. - Prestigio Technologies Ltd.,  najavio je novi natječaj za izradu razglednica pod nazivom “Prestigio Novogodišnji pozdravi”  u trajanju  od 20. studenog do 20. prosinca.  Već tradicionalno kompanija Prestigio organizira različite natječaje za sve zainteresirane neovisno o dobi  i  zanimanju i ovim putem žele pozvati zainteresirane da se prijave na natječaj u kojem mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Vrijeme Božića je čarobno vrijeme – vrijeme svjetlosti svijeća i radosne glazbe, zagrljaja i smijeha, obiteljskih večera  i zabava  bez kraja, ukrašavanja i kuhanja, kupovine i zamatanja poklona - ali više od svega  Božić je vrijeme darivanja. Ove godine, Prestigio Vam daruje jedinstvenu priliku da dizajnirate vlastitu spektakularnu razglednicu i osvojite jednu od vrijednih Prestigio nagrada.

Osim  nagrada koje će biti dodijeljene desetorici pobjednika, Prestigio je pripremio i specijalnu nagradu – "Grand Prix" nagradu koja iznosi 500$. "Grand Prix" nagrada biti će izabrana pomoću glasova sudaca te dodijeljena sudioniku koji ostvari vrhunske rezultate na natječaju. Međunarodni žiri sastoji se od 21 člana kompanije iz podružnica s  Cipra, Češke, Rusije, Ukrajine, Bjelorusije te Nizozemske.

Ostalih deset pobjednika dobiti će Prestigio Leather Data Flash uređaj kapaciteta pohrane do 2GB podataka. Nagrada će biti dostupna u 4 različite boje koje su odabrane od strane sudionika. Dizajnirani u sjajno zlatnoj, strasveno crvenoj i ženstveno ružičastoj boji Prestigio Data Flash osvojiti će ženska srca, dok su modeli elegantne crne boje izvrstan izbor za poklon svakom muškarcu. Sve flash memorije  upakirane su u luksuznim kutijama koje proizvodu daju izgled više poput kakvog nakita nego standardne USB memorije. Ovaj stilski uređaj za pohranu podataka biti će savršen poklon za svakog muškarca i ženu svih životnih dobi koji cijene funkcionalnost dizajniranu na trendi i neodoljiv način.

Kako biste osvojili privlačan poklon za Vas ili za Vaše najmilije, budite kreativni i odabrerite jedan od tradicionalnih Božičnih motiva ( Djed Božičnjak, Božična jelka…), te napravite svoju vlastitu razglednicu temeljenu na ovim slikama i pripremite se za Prestigio čarobne nagrade. Upoznajte se sa pravilima i prijavite svoje radove na http://art.prestigio.com.

Prestigio natječaj nema uvjete niti ograničenja za prijavu sudionika tako da svi sudionici, neovisno o godinama i zanimanju su dobrodošli! Razglednice mogu biti kreirane u bilo kojem omiljenom žanru; fotografiji, dizajnirano računalom ili napravljeno kao karikatura. Malo inspiracije i kreativnosti, slatko blagdansko okruženje i tople uspomene pomoći će da Vaše razglednice zablistaju i približe Vas pobjedi.

Prestigio  održava godišnja natjecanja u razglednicama, fotografijama i karikaturama. Cilj natječaja je pružiti inspiraciju mladim umjetnicima te pružiti mogućnost iskazivanja svojih radova široj publici. Jedinstveniji radovi odabrani od strane publike ili žirija postati će dio Prestigiove kolekcije. Ukoliko želite saznati više informacija o prethodnim i budućim natjecanjima , molimo Vas posjetite web stranicu http://art.prestigio.com .

 

O Prestigiu

Prestigio Technologies Ltd. je dinamična  IT kompanija koja korisnicima pruža najmodernija tehnološka rješenja za sve potrebe. Započevši rad kao mala R&D poružnica ASBIS Grupacije, u posljednjih nekoliko godina Prestigio je postao dobavljač jedinstvenih hi-tech rješenja i proizvoda koje uspješno plasira na svjetskom tržištu. Digital Home i Digital Office su dva glavna područja na koja se Prestigio fokusira. Slogan "The Art of Hi-Tech" dio je Prestigijevog nastojanja da proizvode pod svojim imenom dovede do savršenstva gdje su svi Prestigio proizvodi dovedeni na nivo visoke kvalitete i funkcionalnosti uz privlačan dizajn. Sa trenutnim sjedištem na Cipru, Prestigio aktivno djeluje u EMEA regiji putem lokalnih ureda smještenih u ključnim poslovnim središtima regija, nudeći svojim potrošačima izvrsnu ponudu najnaprednijih IT proizvoda i dodatnih usluga.

Za više informacija posjetite www.prestigio.com.hr

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.