Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Dizajnerski i profinjeni Prestigio vinski setovi za prave vinoljupce i vinske poznavatelje

Dizajnerski i profinjeni Prestigio vinski setovi za prave vinoljupce i vinske poznavatelje

Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, odnosno vrhunske vinske setove elegantnog izgleda.

Uz već zamijećene i popularne Prestigio automatske vinske otvarače i zatvarače, Prestigio proširuje svoju liniju vinskih dodataka te uvodi tri nova seta za hlađenje, prozračivanje i konzerviranje vina koje će cijeniti i amateri i profesionalni sommelieri. Možete samo zamisliti koje olakšanje pri većim kućnim druženjima, eventima vaše tvrtke i slično. 

 

Svaki dodatak ili set, pomno je dizajniran i izrađen od kvalitetnih materijala, koji osim lijepog izgleda omogućuje sigurno i lagano otvaranje i zatvaranje bilo kakvog oblika vinske boce, odnosno čepa. Prilagođeni su tako da su jednostavni za rukovanje, čuvaju optimalnu razinu zraka i kvalitetu vina.

Mnogim ženama Prestigio otvarači olakšat će teška izvlačenja snažno pričvršćenog čepa, a pravi vinoljupci obožavat će zatvarače jer će otvorene boce vina i nakon dužeg vremena sačuvati svoje prvotne okuse i kvalitetu.

Naravno, moramo spomenuti i one prave vinske znalce koji će uz spomenute dodatke, možda najviše cijeniti set za hlađenje, odnosno set kojim se može postići željena temperatura.

 

      

 
Garniture će biti izvrstan poklon za razne prilike i događaje, a kako smo spomenuli već ranije najviše će se svidjeti vinoljupcima kao kućni dodaci, primjerice u kuhinji ili kuhinjskom baru, vlasnicima vinarija ili profinjenih restorana i barova, a zahvaljujući svom elegantnom i kompaktnom dizajnu, ovi jedinstveni setovi uklopit će se i u bilo kojem drugom ambijentu. 

 

 GARDA Smart Opener

 MAGGIORE Smart Opener

 


Budite brzi i osigurajte si ponuđene Prestigio vinske setove.


Postanite ASBIS partner i prvi saznajte sve o novitetima, informacije o dostupnosti i cijeni uređaja ili se obratite direktno na služeni mail odjela prodaje s vašim upirom: prodaja@asbis.hr

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.