Studeni 25, 2020
Globalni ekosustav poslužitelja nudi sustave s NVIDIA Mellanox 400G, jedinom ...
Studeni 24, 2020
Ovim partnerstvom poboljšana je i osigurana sigurnost, automatizacija i sve ...
Studeni 20, 2020
Dizajniran uz pomoć i za esports profesionalce, Logitech G PRO X Superlight ...
Studeni 18, 2020
Za sve igrače. Svaka igra. Svaki kadar. Izgrađen na revolucionarnoj AMD RDNA ™ ...
Studeni 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na ...
Studeni 09, 2020
Prigrlite novu budućnost i razvijajte svoje poslovanje uz pomoć Dell EMC ...
Studeni 05, 2020
Budite nezaustavljivi s neviđenom brzinom najboljih svjetskih desktop ...
Studeni 04, 2020
Intel uvodi nove sigurnosne tehnologije kako bi osigurao rad osjetljivog radnog ...
Prestigio F1 Race nagradni program za partnere

Svibanj 09, 2011

Prestigio

Prestigio F1 Race nagradni program za partnere

Prestigio F1 Race nagradni program za partnere - kupujte Prestigio proizvode i otputujte na VN Italije u Monzu!

Monza - 5,8 Km staze, 10 zavoja, tutnjava bolida... sve to je dio spektakla Formule 1, a kojeg dio možete postati i Vi!
Prestigio Vas poziva na sudjelovanje u "Prestigio F1 Race" nagradnom programu, u kojem 16 partnera vodimo na utrku VN Italije koja se održava u Monzi 11.09.2011. Nagradni program traje od 01.05.2011. do 31.07.2011., a odnosi se na sve Prestigio proizvode koje možete kupiti u ASBISu.

Kako sudjelujem?
Kupujući Prestigio proizvode osvajate nagradne bodove koji Vas vode na VN Italije, a mi se brinemo za ostalo! Kako bismo promovirali fer borbu, podijelili smo partnere u dvije grupe. Svaka grupa ima svoj minimalni bodovni prag koji je potrebno ostvariti kako bi ispunili uvjet i povećali svoju šansu za odlazak na utrku.
Uz objavu rezultata, svaki tjedan ponudit ćemo nekoliko Prestigio artikala koji u tom tjednu donose dvostruke bodove!!

Bodovna tablica

NAGRADE
Za grupu A osigurali smo 6 karata za 3 najbolje plasirana partnera, dok je za grupu B osigurano 10 karata od kojih 7 najbolje plasiranih direktno ide na utrku, a za dodatna 3 mjesta konkuriraju svi ostali partneri (iz obje grupe) koji su prešli minimalni bodovni prag svoje grupe. Ta će se mjesta dodijeliti lutrijskim izvlačenjem.

ARANŽMAN uključuje prijevoz, smještaj, hranu i ulaznicu za utrku.

09.09.2011. Polazak prema Italiji u večernjim satima s usputnim zaustavljanjem
10.09.2011. Dolazak u Monzu u jutarnjim satima, praćenje treninga i kvalifikacijske utrke, smještaj u hotelu, večera
11.09.2011. Dolazak na trkalište te slobodno vrijeme do glavne utrke. Nakon završetka povratak prema Zagrebu

Prvi rezultati bit će objavljeni u  ponedjeljak, 16.05.2011., te nakon toga početkom svakog tjedna.
Svaki će partner nakon prve kupnje mailom biti obaviješten o minimalnom bodovnom pragu, grupi u kojoj sudjeluje i osobnoj šifri koja će se koristiti prilikom objave rezultata.

Veselimo se utrci i ugodnom druženju!

NAPOMENA:
ASBISC-CR d.o.o. zadržava pravo na izmjene pravila te korekciju bodovanja Prestigio proizvoda u bilo kojem trenutku.
Nagradni program odnosi se isključivo na registirane ASBISc-CR d.o.o. partnere
Za sva pitanja kontaktirajte nas na marketing@asbis.hr