Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Supermicro predstavlja nove sustave vrhunske brzine čitanja zapisa i jednostavne dvostruke pohrane s Intel Xeon procesorima treće generacije

Kolovoz 10, 2021

Supermicro predstavlja nove sustave vrhunske brzine čitanja zapisa i jednostavne dvostruke pohrane s Intel Xeon procesorima treće generacije

Sveobuhvatna obitelj 60-bay i 90-bay 4U modela pohrane koji podržavaju jednoslojne, dvoslojne, skladišne sustave ili JBOD konfiguracije u arhitekturi koja zahtjeva visoku razinu pristupačnosti.

Supermicro predstavlja nove sustave vrhunskog učitavanja i jednostavne dvostruke pohrane s Intel Xeon procesorima treće generacije, PCI-E 4.0 s NVMe predmemorijom za pohranu u oblaku velikog kapaciteta

Sveobuhvatna obitelj modela za pohranu od 4U s 60 i 90 utora za smještaj uređaja za pohranu podataka koji podržavaju konfiguracije s jednim čvorom, s dva čvora, utor za skladišni sustav pohrane  ili JBOD kod arhitekture koja zahtjeva visoku razinu pristupačnosti.

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), globalni lider u poslovnom računarstvu, pohrani, mrežnim rješenjima i "zelenoj" računalnoj tehnologiji, najavio je nove verzije svojih tržišno provjerenih rješenja za pohranu s najvećom brzinom učitavanjea kod sustava s 60 i 90 utora za pohranu s novim Simply Double sustavima za pohranu potpuno optimiziranim za najnovije Intel Xeon skalabilne procesore treće generacije i PCI-E 4.0 NVMe pogone. Ovi najbolji u klasi sustavi za pohranu i proširenje velikog kapaciteta idealni su za implementacije pohrane u oblaku, kao i za radna opterećenja HPC pohrane.

"Kako se rast softverski definirane pohrane u oblaku nastavlja ubrzavati, Supermicro pomaže podatkovnim centrima da brzo moderniziraju svoju infrastrukturu kako bi iskoristili fleksibilnu konfiguraciju, modularne dizajne bez alata koje može servisirati tehničar i jednostavne mogućnosti proširenja s našim nova X12 60-ulazna ili 90 utornih jednokrevetnih, dvostrukih čvorova i inovacija u arhitekturi visoke dostupnosti ", rekao je Charles Liang, predsjednik i izvršni direktor, Supermicro. "Naši novi skladišni sustavi velikog kapaciteta nastavljaju fokus tvrtke Supermicro na uštedu resursa i isporučuju vodeće kapacitete u industriji za niže ukupne troškove vlasništva (TCO)."

 

Sustavi za pohranu s najvećim opterećenjem

Nova arhitektura vrhunskog učitavanja tvrtke Supermicro pruža poboljšanu fleksibilnost, modularnost i servisiranje koje korisnici zahtijevaju. Sustavi sa 60 i 90 ležišta dostupni su u konfiguracijama s jednim čvorom, s dva čvora i s dva čvora visoke dostupnosti (HA). Dvočvorne HA i jednočvorne konfiguracije kontroliraju pristup svim pogonima u sustavima. Konfiguracija s dva čvora ravnomjerno dijeli pristup kontroli pogona između svakog čvora. S modularnim dizajnom bez alata, svi kritični ugrađeni sustavi-poslužiteljski čvorovi s toplom zamjenom, proširivači, moduli ventilatora, napajanja i pogoni-potpuno su optimizirani za jednostavno servisiranje od strane jednog tehničara.
 

Novi Supermicro-ovi sustavi visokog kapaciteta s visokim učitavanjem optimizirani su za poslovna i cloud okruženja za pohranu. Ovaj dizajn arhitekture za povećanje i proširenje nudi kupcima mogućnosti konfiguracije RAID-a ili SAS kontrolera zasnovanog na PCI-E 4.0. Ovi sustavi 4U imaju 60 ili 90 2,5-inčnih ili 3,5-inčnih SAS3/SATA3 ležišta s mogućnošću zamjene vrućim dijelovima plus dva ugrađena PCI-E M.2 utora i dva unutarnja tanka SATA SSD utora. Sustav s jednim čvorom podržava i dva stražnja ležišta s mogućnošću zamjene od 2,5 inča za preslikavanje OS-a i četiri opcionalna ležišta NVMe U.2 za brzo predmemoriranje. Sustav podržava 1,6 petabajta optimiziranog prostora za pohranu pri maksimalnoj konfiguraciji, plus do 60 TB SSD-a preko NVMe-a sa stražnje strane. Sustavi s jednim i dva čvora koriste Intel Xeon skalabilne  procesore treće generacije u konfiguraciji s dva utora sa 16 DIMM po čvoru poslužitelja.

Jednostavno dvostruki skladišni sustavi

Supermicro-ov Simply Double server za pohranu vodeće je rješenje u industriji za isporuku sadržaja. Današnja najava uvodi poboljšanja performansi i mogućnosti servisiranja u cjelokupni dizajn kako bi podržala Intel Xeon Scalable procesore treće generacije u konfiguraciji s dvije utičnice sa 16 DIMM-ova uz zadržavanje istog gustog prostora za pohranu. Podržana su do četiri stražnja U.2 NVMe ležišta koja se mogu zamijeniti vrućom zamjenom, što korisnicima omogućuje dodavanje bljeskalice bez žrtvovanja bilo kojeg od 24 SAS/SATA 3,5-inčna prostora za pohranu. Inovativni dizajn šasije poboljšava protok zraka i pojednostavljuje dostupnost servisnih usluga komponentama poput matične ploče, CPU-a, memorije, utora za PCI-E, unutarnjih ležišta za pogone i stražnjih odjeljaka pogona. Uz ova mehanička poboljšanja, sustav se može konfigurirati s opcijama RAID-a zasnovanog na PCI-E 4.0 ili SAS kontrolera u IT načinu rada.

 Izvor >>

Za više informacija 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.