Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima -  Tportal objavio recenziju o Prestigio zaštitnim torbicama

Rujan 15, 2009

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - Tportal objavio recenziju o Prestigio zaštitnim torbicama

Tportal je objavio recenziju o našoj Prestigio iPhone/iPod zaštitnoj torbici. Zašto im se upravo ovakava zaštita za iPhone čini prvorazrednom pročitajte u daljnjem tekstu

Tportal je objavio recenziju o našoj Prestigio iPhone/iPod zaštitnoj torbici. Zašto im se upravo ovakava zaštita za iPhone čini prvorazrednom pročitajte u daljnjem tekstu. Objavljeni članak prenosimo vam u cjelosti:

"U ruke nam je nedavno došla zaštitna torbica za iPhone tvrtke Prestigio, koja se hvali s nekoliko patentiranih funkcija. Iako nije za svakoga, riječ je definitivno o jednom od praktičnijih gadgeta te namjene

Futrola koju smo dobili na test zove se jednostavno iPod/iPhone protective case i podržava iPod Touch kao i iPhone u sve tri varijante - 2G, 3G i 3GS. iPhone 3GS (koji smo koristili za test) u nju sjeda čvrsto, tako da ćete ga rijetko vaditi i okretati kako bi koristili futrolu kao stalak, što je moguće izvesti manevrom kao na slici.

No zato nam se zaštita iPhonea čini prvorazrednom. Futrola je od meke kože, iznutra pojačane plastikom, a svi bitni portovi i gumbi na iPhoneu uvijek su dostupni. Ono što nije dostupno jest sam zaslon uređaja, tako da torbicu morate otklopiti prilikom korištenja, što u početku ide dosta teško, no nakon nekog vremena se koža prilagodi iPhoneu i sve počne funkcionirati puno bolje. Također, budući da je vaš iPhone po bokovima posve otkriven, nismo sigurni koliko je ova torbica dobra zaštita od polijevanja vodom; sigurno je da će biti od pomoći, no ako trebate stopostotnu zaštitu, morat ćete potražiti nešto drugo.

Ipak, među gomilom službenih i neslužbenih torbica za iPhone koje je autor ovih redaka imao priliku isprobati, ova je možda najbolja jer spada u zlatnu sredinu; nije prevelika, a opet pruža pristojnu zaštitu. Što se tiče materijala i boja, mi smo u rukama imali futrolu od ružičaste brušene kože, no sličan se model može nabaviti u još nekoliko boja i materijala."
Stanislav Šredl,Tportal TEHNO 

Naručite Prestigio zaštitne torbice u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.