Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Canyon proizvodima - časopis VIDI objavio je detaljan test 17 web kamera

Studeni 04, 2008

Što drugi kažu o Canyon proizvodima - časopis VIDI objavio je detaljan test 17 web kamera

Časopis VIDI u svom je izdanju za mjesec studeni objavio veliki usporedni test 17 web kamera u kojem su se našla i dva Canyon modela; CNP-WCAMN1 i CNP-WCAM313. Test se temeljio na ocjeni kvalitete video zapisa i fotografije, kvaliteti zvuka, softveru i opremi, te na ostavljenom općem dojmu i jednostavnosti instalacije. Canyonov model CNP-WCAM313 osvojio je VIDI BEST BUY titulu...

Časopis VIDI u svom je izdanju za mjesec studeni objavio veliki usporedni test 17 web kamera u kojem su se našla i dva Canyon modela; CNP-WCAMN1 i CNP-WCAM313. Test se temeljio na ocjeni kvalitete video zapisa i fotografije, kvaliteti zvuka, softveru i opremi, te na ostavljenom općem dojmu i jednostavnosti instalacije. Canyonov model CNP-WCAM313 osvojio je VIDI BEST BUY titulu. Presnosimo Vam dio objavljenog testa:

Canyon CNP-WCAMN1 - Mališan

"Ističe se malom optikom i lećom promjera oko 3 mm, kao i malim prstenom za za ručni fokus. Montaža na zaslon izvedena je plastikom sa gumenom podloškom koja onemogućuje neželjeni pomicanje kamere. Na zadnjoj strani kamere nalazimo mini USB sučelje, što kameri daje još manje dimenzije, posebno ako se svakodnevno koristi sa prijenosnim računalom. Oprema je vrlo skromna. Spomenimo i mogućnost rotacije za 360 stupnjeva."

Canyon CNP-WCAM313 - Web terminator

"Za razliku od prethodnog skromnijeg modela istog proizvođača, USB kabel nije moguće odvojiti pa ukupne dimenzije i nisu toliko male. Kameru je moguće montirati kvačicom na prijenosnik ili LCD monitor stolnoga računala, čiji prihvat može iznositi do približno 22 mm. Indikacija rada web kamere izvedena je s prednje strane plavom svjetlećom diodom promjera 3 mm. Pristojna Web kamera kojoj je robusnost glavni zaštitni znak."

 

 

 

 

 

 

Marijan Tomljenović, VIDI br. 152/2008.

Naručite Canyon web kamere u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.