Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o grafičkim karticama - VIDI je u svom jubilarnom 150. broju časopisa objavio veliki test grafičkih kartica

Kolovoz 26, 2008

Što drugi kažu o grafičkim karticama - VIDI je u svom jubilarnom 150. broju časopisa objavio veliki test grafičkih kartica

Časopis VIDI je u svom izdanju za kolovoz/rujan 2008. objavio veliki test grafičkih kartica na kojem su se našle i grafičke kartice iz ASBISa...

Časopis VIDI je u svom izdanju za kolovoz/rujan 2008. objavio veliki test ukupno 50 najvažnijih grafičkih kartica na tržištu, uključujući i sve najnovije modele. Na testu su se našle i naše grafičke kartice; Gainward BLISS 8800GT, Gainward BLISS 9600GT, Gainward BLISS 9600GT Golden Sample, Sapphire Radeon HD 3850, Sapphire Radeon HD 3870, Sapphire Radeon HD 4850. Prenosimo Vam zaključke testa naših kartica:

Gainward BLISS 8800GT - Nešto posebno

"Gainwardove grafičke kartice su tradicionalno bile Nvidijine, no prema posljednjim saznanjima, i Gainward je počeo izrađivati Radeone. Tvrtka nam je ostala u lijepom pamćenju zbog upotrebe posebnih hladnjaka koji kartici donose dozu ekskluziviteta. Performanse su uredne a uz mnoštvo konektora koji dolaze sa karticom, dodatni bonus je i igra Tomb Rider: Anniversary."

Gainward BLISS 9600GT - Upola manje

" Uspoređujući je sa prethodnim modelom, ova grafička kartica ima osjetno nižu cijenu, jamačno zato jer je procesor noviji. Temperatura grafičke kartice je unutar normalnih radnih uvjeta i ukupne performanse kartice su zaista odlične - što nas čudi. Treća je najbolja kupovina u ovoj klasi - BB je niži za samo 0,06 od Best Buy kartice ove klase, a sve zbog agresivno niske cijene".

Gainward BLISS 9600GT Golden Sample - Pregršt izlaza

"Ova kartica je jedna od rjeđih na testu koja ima i neke nove konektore, a to su HDMI i DisplayPort, uz standardno dva DVI konektora. O performansama se nema što posebno reći, sve igre se vrte u vrlo pristojnom framerateu, a kartici snage ne fali niti u maksimalnoj rezoluciji. Po GP je tek sedma u klasi, a slično je i kod BB gdje je deveta. Ipak, ako imate veliki TV sa HDMi-jem, izbor spajanja računala i TV-a nije velik."

Sapphire Radeon HD 3850 - Prvi put

"Budući da je AMD požnjeo veliki uspjeh sa 3800 serijomgrafičkih kartica, čini nam se normalno da tako nastave i dalje, paralelno sa 4800 serijom kartica. Sapphire je inače redoviti Atijev partner broj 1 pri izdavanju novih kartica. Ovaj model ima povećan radni takt procesora, te zbog toga ima mrvicu bolje rezultate od ostalih Radeona 3850."

Sapphire Radeon HD 3870 - Bolji izbor

"Prema rezultatima testa, ova kartica se smješta oko sredine testnih rezultata po performansama. Najbolje rezultate ostvaruje u testovima snage i temperature, jer se prilično malo zagrijava i troši malo energije. Također, ako se želite igrati u većoj rezoluciji, tada je samo potrebno kupiti veći monitor - ova grafička kartica će izdržati i FullHD rezolucije, potrebno je samo malo "olabaviti" poostavke igara, da se igre ne bi "pogušile"".

Sapphire Radeon HD 4850 - Nadprosječno

"Nova grafička kartica iz Sapphirea ima blago nadprosječne performanse. Najmanju, tj. najgoru ocjenu dobiva kod mjerenja temperature gdje je izmjereno prilično velikih 80-ak C. Kartica je deveta po redu po BB listi dok je čak 20 po GP listi. Sve ostale kartice su malo prejake da bi se nosile a njom, pa je ona samo dobra kupovina."

VIDI kolovoz/rujan 2008., broj 149/150

Naručite SAPPHIRE proizvode u ASBIS eShopu

Naručite Gainward proizvode u ASBIS eShopu.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.