Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 06, 2021
Za gamere, kreatore sadržaja i PC entuzijaste koji žele performasne bez potrebe ...
Travanj 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći dsitributer IT i CE proizvoda na rastućim ...
Travanj 28, 2021
majući uspiješnu suradnju na Bliskom Istoku s Mimosa by Airspan, vodeći ...
Travanj 20, 2021
PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland
Travanj 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), vodeći proizvođač servera visokih ...
Travanj 14, 2021
2X više All-Flash NVMe Bandwidth, do 12TB* memorije, Open OCP 3.0 I/O, Najviša ...
Travanj 12, 2021
Prestigio proširuje ponudu power bank prijenosnih baterija temeljenih na ...
Travanj 07, 2021
Intelova treća genracija skalaiblnih Intel Xeon procesora – jedini procesor s ...
Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
Što drugi kažu o CANYON proizvodima - VIDI objavio članak o CNR-HP2 slušalicama

Travanj 06, 2009

Što drugi kažu o CANYON proizvodima - VIDI objavio članak o CNR-HP2 slušalicama

Časopis VIDI je u svom izdanju za mjesec travanj (br.157) objavio članak o CANYON CNR-HP2 slušalicama

Časopis VIDI je u svom izdanju za mjesec travanj (br.157) objavio članak o CANYON CNR-HP2 slušalicama koje, osim dobrog zvuka i još bolje ergonomije, imaju i iznimno kvalitetan i udoban kabel s prilagodljivim pozlaćenim priključkom. Prenosimo Vam dio objavljenog članka:

"Dakle i u slučaju da koristite samo jednu "školjku", osjećat ćete se udobno i nimalo zamorno, a zvuk koji dolazi iz zvučnika bit će sasvim dostatne kvalitete za ocjenu kada učiniti pravi prijelaz ili mik. Iako se deklarativno navode kao slušalice namijenjene poluprofesionalnim DJ-ima i studijskim glazbenicima, smatramo kako bi kod ovog modela vaga više naginjala na stranu glazbenika s entuzijazmom, a manje na dodavanje prefiksa profesionalni i studijski. Doduše, frekvencijski raspon od 20 do 20.000 Hz sugerira bogatu zvučnu sliku. Ona dakako to i jest, ali s ograničenjem u vidu nedovoljno zvonkih i lepršavih tonova iz visokog frekvencijskog dijela te previše tromim basovima iz donjeg spektra. Istina, nismo osjetili distorziju u gornjim volumenskim granicama rada, no nismo imali niti dojam da zvučna slika imalo živne kada se "nabriju" decibeli. Kao da se cijelo vrijeme u slušalicama nalazi limitator izražajnosti i prostornosti. Prava šteta, s obzirom na njihovu odličnu ergonomiju , odličan kabel (4 m) i dodatni 3,5 mm (pored postojećeg 6,5 mm) jack utor pozlaćenog sjaja. Kao dobru stranu izdvojili bismo i začuđujuće dobru izolaciju od vanjskih zvukova koja omogućuje da u glazbi uživate bez pretjeranog nabacivanja decibela."

Goran Novačić, VIDI br.157/2009.

Naručite CANYON CNR-HP2 u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.