Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 06, 2021
Za gamere, kreatore sadržaja i PC entuzijaste koji žele performasne bez potrebe ...
Travanj 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći dsitributer IT i CE proizvoda na rastućim ...
Travanj 28, 2021
majući uspiješnu suradnju na Bliskom Istoku s Mimosa by Airspan, vodeći ...
Travanj 20, 2021
PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland
Travanj 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), vodeći proizvođač servera visokih ...
Travanj 14, 2021
2X više All-Flash NVMe Bandwidth, do 12TB* memorije, Open OCP 3.0 I/O, Najviša ...
Travanj 12, 2021
Prestigio proširuje ponudu power bank prijenosnih baterija temeljenih na ...
Travanj 07, 2021
Intelova treća genracija skalaiblnih Intel Xeon procesora – jedini procesor s ...
Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
ASBIS proširuje ponudu u VAD poslovanju s certificiranjem servera za Microsoft Azure

Travanj 20, 2021

press-release, ASBIS

ASBIS proširuje ponudu u VAD poslovanju s certificiranjem servera za Microsoft Azure

PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland

ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer IT i CE proizvoda na rastućim tržištima Europe, Bliskog istoka i Afrike te proizvođač i vlasnik vlastitih brandova - Prestigio, Canyon i Perenio, završila je proces certificiranja svojih servera namijenjenih kooperaciji s Microsoft Azure platformom, čime je sad u mogućnosti ponuditi mnoge usluge u cloudu. Uz to, ASBIS je prepoznat od skoro 30 službenih Microsoft Azure partnera u svijetu. Ovaj iskorak predstavlja daljnji korak u razvoju ASBIS-a kao VAD distributera. 

U službenom katalogu Microsoft Azure cloud platforme, postoji trenutno 5 ASBIS servera temeljenih na Intel komponentama. Svi zadovoljavaju zahtjeve od strane tvrtke Microsoft, što je potvrda o njihovoj pouzdanosti i efikasnosti kao i kompatibilnosti s najčešćim Microsoft proizvodima i uslugama.

ASBIS serveri omogućit će partnerima premještanje podatkovnih centara na cloud, zahvaljujući čemu će zaposlenici biti u mogućnosti ostvarivati siguran i efikasan pristup podatcima u okruženju kreiranom posebno za svaku tvrtku. Dodatno, buduće investicije u modernizaciju vlastitih podatkovnih centara smanjit će se a poslovanje će biti lakše i u modernom i sigurnom okruženju. 

Marek Horyl, Product Marketing direktor ASBISc Enterprises Plc, izjavio je :“ASBIS razvija vrlo dinamično svoje VAD usluge. S ciljem da zadovoljimo potražnju naših partnera, redovito proširujemo svoju ponudu koja im pomaže u njihovoj digitalnoj transformaciji. To je posebno važno sad kada je siguran i brz  pristup poslovnom okruženju i podatcima postao obavezan zbog broja zaposlenika koji rade s udaljene lokacije. Naši serveri su primjer. Prošli su sveobuhvatno certificiranje od strane Microsofta, što znači da su kompatibilni s svim najnovijim proizvodima i uslugama što ih pruža Microsoft.” 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.