Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 13, 2023
ASBIS grupa neprestano radi na povećanju ponude proizvoda svojim partnerima, te ...
Ožujak 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, najavio je svoju ...
Ožujak 01, 2023
Predstavljamo nove modele uz AMD 3D V-Cache™ Tehnologiju za ultimativne gaming ...
Veljača 07, 2023
Pojačan na 6.0 GHz frekvencije, i9-13900KS predstavlja novi temelj u PC ...
Veljača 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći Value-Added Distributer, razvijatelj rješenja i ...
Veljača 01, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći VAD distributer s dodanom vrijednošću, dobavljač ...
Siječanj 31, 2023
Nedavni izvještaj IDC MarketScape, najbolji u ICT industriji alata za procjenu ...
Siječanj 13, 2023
Intel naglašava široko industrijsku adaptiranost kroz sve glavne CSP, OEM, ODM ...
Siječanj 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, vodeći Value Add Distributer, developer i pružatelj ICT, ...
Prosinac 22, 2022
Tvrtka ASBIS želi Vam ugodne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu!
ASBIS proširuje ponudu u VAD poslovanju s certificiranjem servera za Microsoft Azure

Travanj 20, 2021

press-release, ASBIS

ASBIS proširuje ponudu u VAD poslovanju s certificiranjem servera za Microsoft Azure

PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland

ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer IT i CE proizvoda na rastućim tržištima Europe, Bliskog istoka i Afrike te proizvođač i vlasnik vlastitih brandova - Prestigio, Canyon i Perenio, završila je proces certificiranja svojih servera namijenjenih kooperaciji s Microsoft Azure platformom, čime je sad u mogućnosti ponuditi mnoge usluge u cloudu. Uz to, ASBIS je prepoznat od skoro 30 službenih Microsoft Azure partnera u svijetu. Ovaj iskorak predstavlja daljnji korak u razvoju ASBIS-a kao VAD distributera. 

U službenom katalogu Microsoft Azure cloud platforme, postoji trenutno 5 ASBIS servera temeljenih na Intel komponentama. Svi zadovoljavaju zahtjeve od strane tvrtke Microsoft, što je potvrda o njihovoj pouzdanosti i efikasnosti kao i kompatibilnosti s najčešćim Microsoft proizvodima i uslugama.

ASBIS serveri omogućit će partnerima premještanje podatkovnih centara na cloud, zahvaljujući čemu će zaposlenici biti u mogućnosti ostvarivati siguran i efikasan pristup podatcima u okruženju kreiranom posebno za svaku tvrtku. Dodatno, buduće investicije u modernizaciju vlastitih podatkovnih centara smanjit će se a poslovanje će biti lakše i u modernom i sigurnom okruženju. 

Marek Horyl, Product Marketing direktor ASBISc Enterprises Plc, izjavio je :“ASBIS razvija vrlo dinamično svoje VAD usluge. S ciljem da zadovoljimo potražnju naših partnera, redovito proširujemo svoju ponudu koja im pomaže u njihovoj digitalnoj transformaciji. To je posebno važno sad kada je siguran i brz  pristup poslovnom okruženju i podatcima postao obavezan zbog broja zaposlenika koji rade s udaljene lokacije. Naši serveri su primjer. Prošli su sveobuhvatno certificiranje od strane Microsofta, što znači da su kompatibilni s svim najnovijim proizvodima i uslugama što ih pruža Microsoft.” 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.