Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
ASBIS postaje službeni ovlašteni partner i distributer HYPERVSN-a (Kino-mo)

Travanj 16, 2020

ASBIS, HYPERVSN

ASBIS postaje službeni ovlašteni partner i distributer HYPERVSN-a (Kino-mo)

ASBIS postaje ovlašteni partner tvrtke Kino-mo (koja djeluje kao HYPERVSN) i distribuirat će inovativnu tehnologiju 3D holografskog prikaza proizvedenu pod brendom HYPERVSN i preprodavati usluge u zemljama u kojima je prisutna tvrtka ASBISc Enterprises Plc.

HYPERVSN je  nagrađivana britanska tvrtka koja razvija hi-tech vizualna rješenja.

Od samog početka, HYPERVSN je prerastao u globalnu tvrtku koja razvija i isporučuje pametne, emocionalno uvjerljive i vizualno utjecajne tehnologije.

Sporazum HYPERVSN-u omogućuje proširenje prodajne mreže i učinkovitu isporuku rješenja, jer ASBIS ima lokalne stručne timove u svim regijama.

Partnerstvo s HYPERVSN-om proširuje liniju Digital Signage rješenja ASBIS grupacije i omogućuje ASBIS-u pružanje visokotehnoloških rješenja i jedinstvenu priliku za povećanje broja klijenata i partnera.

HYPERVSN 3D hologrami zajedno s platformom za upravljanje sadržajem zasnovanom na cloudu, sveobuhvatno je rješenje koje postavlja Digital Signage kao budućnost i pruža nezaboravno iskustvo. Ova suradnja ima veliki potencijal za obje tvrtke na svim tržištima gdje tvrtka ASBIS posluje.

 

 

O HYPERVSN-u:

HYPERVSN je tvrtka koja razvija i inovativne 3D hologramske sustave koji ostavljaju veliki utjecaj na gledatelje. Hardware koji koristi HYPERVSN u suradnji s platformom na kojoj se nalazi jedinstven i robustan softver osigurava korisnicima integrirani 360 stupnjeva, visoko kvalitetno poslovno rješenje. Iz središnjice koaj se nalazi Londonu, HYPERVSN usluga stiže svima partnerima i korisnicima u svijetu pod jednakim performansama i s jednakom razinom usluge.

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći Value Add Distributor, OEM i Solutions Provider IT, IoT, IoT, AI rješenja u CEE, FSU i EMEA regijama. Tvrtka je specijalizirana za VAD, B2B  rješenjima te ICT distribuciji proizvoda različitih proizvođača iz cijelog svijeta. Uz suradnja s vodećim IT proizvođačima tim stručnih zaposlenika konfiguirira hardverska i softverska rješenja, cloud-based usluge i tehnologije kako bi kreirala prihvatljiva poslovna rješenja zahtjevana od strane ASBIS-ovih partnera.

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.