Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
ASBIS postaje službeni ovlašteni partner i distributer HYPERVSN-a (Kino-mo)

Travanj 16, 2020

ASBIS, HYPERVSN

ASBIS postaje službeni ovlašteni partner i distributer HYPERVSN-a (Kino-mo)

ASBIS postaje ovlašteni partner tvrtke Kino-mo (koja djeluje kao HYPERVSN) i distribuirat će inovativnu tehnologiju 3D holografskog prikaza proizvedenu pod brendom HYPERVSN i preprodavati usluge u zemljama u kojima je prisutna tvrtka ASBISc Enterprises Plc.

HYPERVSN je  nagrađivana britanska tvrtka koja razvija hi-tech vizualna rješenja.

Od samog početka, HYPERVSN je prerastao u globalnu tvrtku koja razvija i isporučuje pametne, emocionalno uvjerljive i vizualno utjecajne tehnologije.

Sporazum HYPERVSN-u omogućuje proširenje prodajne mreže i učinkovitu isporuku rješenja, jer ASBIS ima lokalne stručne timove u svim regijama.

Partnerstvo s HYPERVSN-om proširuje liniju Digital Signage rješenja ASBIS grupacije i omogućuje ASBIS-u pružanje visokotehnoloških rješenja i jedinstvenu priliku za povećanje broja klijenata i partnera.

HYPERVSN 3D hologrami zajedno s platformom za upravljanje sadržajem zasnovanom na cloudu, sveobuhvatno je rješenje koje postavlja Digital Signage kao budućnost i pruža nezaboravno iskustvo. Ova suradnja ima veliki potencijal za obje tvrtke na svim tržištima gdje tvrtka ASBIS posluje.

 

 

O HYPERVSN-u:

HYPERVSN je tvrtka koja razvija i inovativne 3D hologramske sustave koji ostavljaju veliki utjecaj na gledatelje. Hardware koji koristi HYPERVSN u suradnji s platformom na kojoj se nalazi jedinstven i robustan softver osigurava korisnicima integrirani 360 stupnjeva, visoko kvalitetno poslovno rješenje. Iz središnjice koaj se nalazi Londonu, HYPERVSN usluga stiže svima partnerima i korisnicima u svijetu pod jednakim performansama i s jednakom razinom usluge.

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći Value Add Distributor, OEM i Solutions Provider IT, IoT, IoT, AI rješenja u CEE, FSU i EMEA regijama. Tvrtka je specijalizirana za VAD, B2B  rješenjima te ICT distribuciji proizvoda različitih proizvođača iz cijelog svijeta. Uz suradnja s vodećim IT proizvođačima tim stručnih zaposlenika konfiguirira hardverska i softverska rješenja, cloud-based usluge i tehnologije kako bi kreirala prihvatljiva poslovna rješenja zahtjevana od strane ASBIS-ovih partnera.

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.