Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 31, 2023
Na Microsoftovoj konferenciji Build 2023, Intel i Microsoft razmatraju ...
Svibanj 25, 2023
Iskusite neviđene performanse, vizualni prikaz i učinkovitost za igranje i ...
Svibanj 24, 2023
ASBIS ponosno stoji iza rezultata i izvrsne trogodišnje suradnje s jednim od ...
Svibanj 18, 2023
S do 480 jezgri, 32TB memorije i 12 GPU-a, ovi sustavi mogu pokretati ...
Svibanj 17, 2023
Infinidat je po četvrti put prepoznat kao 2023. Gartner® Peer Insights™ izbor ...
Svibanj 16, 2023
Kao dio ovog partnerstva, ASBIS je lansirao novi model tvrtke Midea - Smart ...
Travanj 06, 2023
Travanj 05, 2023
AENO Premium Eco Smart Grijalica nagrađen je prestižnom nagradom Red Dot Award: ...
Travanj 03, 2023
U petak 07.04.2023. ASBIS Hrvatska radi skraćeno do 14:00 sati te će se tijekom ...
Ožujak 29, 2023
Najnoviji NUC od 4 x 4" s Intel Core procesorima 13. generacije pravo rješenje ...
ASBIS postaje službeni ovlašteni partner i distributer HYPERVSN-a (Kino-mo)

Travanj 16, 2020

ASBIS, HYPERVSN

ASBIS postaje službeni ovlašteni partner i distributer HYPERVSN-a (Kino-mo)

ASBIS postaje ovlašteni partner tvrtke Kino-mo (koja djeluje kao HYPERVSN) i distribuirat će inovativnu tehnologiju 3D holografskog prikaza proizvedenu pod brendom HYPERVSN i preprodavati usluge u zemljama u kojima je prisutna tvrtka ASBISc Enterprises Plc.

HYPERVSN je  nagrađivana britanska tvrtka koja razvija hi-tech vizualna rješenja.

Od samog početka, HYPERVSN je prerastao u globalnu tvrtku koja razvija i isporučuje pametne, emocionalno uvjerljive i vizualno utjecajne tehnologije.

Sporazum HYPERVSN-u omogućuje proširenje prodajne mreže i učinkovitu isporuku rješenja, jer ASBIS ima lokalne stručne timove u svim regijama.

Partnerstvo s HYPERVSN-om proširuje liniju Digital Signage rješenja ASBIS grupacije i omogućuje ASBIS-u pružanje visokotehnoloških rješenja i jedinstvenu priliku za povećanje broja klijenata i partnera.

HYPERVSN 3D hologrami zajedno s platformom za upravljanje sadržajem zasnovanom na cloudu, sveobuhvatno je rješenje koje postavlja Digital Signage kao budućnost i pruža nezaboravno iskustvo. Ova suradnja ima veliki potencijal za obje tvrtke na svim tržištima gdje tvrtka ASBIS posluje.

 

 

O HYPERVSN-u:

HYPERVSN je tvrtka koja razvija i inovativne 3D hologramske sustave koji ostavljaju veliki utjecaj na gledatelje. Hardware koji koristi HYPERVSN u suradnji s platformom na kojoj se nalazi jedinstven i robustan softver osigurava korisnicima integrirani 360 stupnjeva, visoko kvalitetno poslovno rješenje. Iz središnjice koaj se nalazi Londonu, HYPERVSN usluga stiže svima partnerima i korisnicima u svijetu pod jednakim performansama i s jednakom razinom usluge.

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći Value Add Distributor, OEM i Solutions Provider IT, IoT, IoT, AI rješenja u CEE, FSU i EMEA regijama. Tvrtka je specijalizirana za VAD, B2B  rješenjima te ICT distribuciji proizvoda različitih proizvođača iz cijelog svijeta. Uz suradnja s vodećim IT proizvođačima tim stručnih zaposlenika konfiguirira hardverska i softverska rješenja, cloud-based usluge i tehnologije kako bi kreirala prihvatljiva poslovna rješenja zahtjevana od strane ASBIS-ovih partnera.

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.