Srpanj 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada prije, s novim Ryzen ™ 3000XT ...
Lipanj 29, 2020
U lipnju 2020., Intel je lansirao “Lakefield” Intel Core procesesore s Intel ...
Lipanj 12, 2020
Start with Dell - pridružite se Dell Technologies partnerskom programu i ...
Lipanj 04, 2020
Dell Go Bigger Latitude & Displays promotivno razdoblje traje od 1. lipnja do ...
Lipanj 03, 2020
Bang & Olufsen upravo je povisio standard luksuza kućnog TV-a ili bolje rečeno ...
Lipanj 01, 2020
Tvrtka Bang & Olufsen predstavila je drugu generaciju nagrađivanog luksuznog ...
Svibanj 29, 2020
Obavijest o promjenama rada skladišta i servisa od ponedjeljka, 1. lipnja 2020. ...
Svibanj 26, 2020
G915 TKL kombinira sofisticirani dizajn s vrhunskim tehnologijama i naprednim ...
Svibanj 26, 2020
HPC sustavi su prvi višesmjerni GPU-ovi koji objedinjuju trening, ...
ASBIS počinje distribuciju OCZ Solid State uređaja

Listopad 19, 2011

OCZ

ASBIS počinje distribuciju OCZ Solid State uređaja

OCZ je objavio potpisivanje distribucijskog ugovora sa kompanijom ASBIS.

Limassol (Cipar), 19. listopad 2011. - ASBISc Enterprises Plc., vodeći IT distributer na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike i  OCZ Technology Group, Inc. (Nasdaq: OCZ), lider u dizajniranju, proizvodnji i distribuciji visoko-performansnih i pouzdanih Solid-State uređaja (SSD) i vrhunskih računalnih komponenti, danas su potpisali ugovor o distribuciji OCZ Solid State uređaja na području EMEA regije. Ovo će partnerstvo, zahvaljujući širokoj distribucijskoj mreži kompanije ASBIS,  zasigurno ispuniti sva očekivanja kada je riječ o potražnji SSD-a.

"Kako bi se unaprijedile i u potpunosti iskoristile prednosti EMEA tržišta, OCZ je odlučio započeti suradnju sa ASBIS kompanijom koja je tijekom proteklog desetljeća postala vodeći distributer u Europi, Srednjem Istoku i Africi. EMEA za nas predstavlja ključno tržište i ponosni smo što imamo priliku potpisati distribucijski ugovor sa vodećim distributerom u Europi te sa nestrpljenjem očekujemo da ovaj vlak krene" - izjavio je Joost Van Leeuwen, Director of Marketing, OCZ Technology Group.

"Izuzetno se veselimo suradnji sa kompanijom OCZ Technology. Sa OCZ iskustvom na području razvoja i marketinga vodećih SSD proizvoda i širokom distribucijskom kanalu kompanije ASBIS u EMEA regiji, uvjereni smo u uspjeh ovog odličnog branda. ASBIS posjeduje veliko iskustvo u distribuciji memorijskih proizvoda i proizvoda za pohranu i prijenos podataka, tako da je ovo logičan korak koji će zadovoljiti potrebe oba tržišna segmenta i potreba kupaca." - izjavio je Konstantin Smetanin, Product Line Manager u ASBISC Enterprises Plc.

OCZ prodajni program SSD uređaja uključuje SSD za visoko-performansne radne stanice, temeljene na SandForce kontroleru sa jedinstvenim dizajnom, kao što su  Agility 3, Vertex 3 i SSD sa PCI-Express sučeljem - RevoDrive 3. Postoje i uređaji namijenjeni širokom krugu potrošača i notebook korisnicima, kao što su  Solid 3, Onyx ili Nocti. Osim toga, OCZ poklanja posebnu pozornosti na korporativne klijente nudeći proizvode kao što su IBIS serije sa HSDL ili uređaje sa PCI-Express.

Nedavno je OCZ razvio RevoDrive Hybrid, koji kombinira brzinu SSD sa kapacitetom konvencionalnih uređaja za pohranu, i OCZ Synapse - za značajno poboljšanje performansi sustava.

ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sjedištem na Cipru, specijalizirana je tvrtka za distribuciju IT proizvoda svjetskih proizvođača: Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Komapnija ima podružnice u 26 zemalja diljem svijeta, broji preko 1200 zaposlenika i 32000 klijenata u vise od 70 zemalja svijeta. Promet u 2010. godini je iznosio $1,43 milijardi. Za više informacija posjetite www.asbis.hr

OCZ Technology Group, Inc.

Osnovana 2002. u San Jose CA OCZ Technology Group, Inc. (OCZ), je lider u dizajniranju, proizvodnji i distribuciji visoko-performansnih i pouzdanih Solid State uređaja (SSD) i vrhunskih računalnih komponenti. OCZ je uspjeh izgradio na svojoj stručnosti na području high-speed memorija i postao lider na tržištu SSD proizvoda i tehnologija koje se natječu sa tradicionalnim hard diskovima (HDD). SSD su brži, pouzdaniji, generiraju manje topline i koriste značajno manje energije u odnosu na HDD u većini današnjih računala. Osim SSD tehnologije, OCZ nudi visoko-performansne komponente za računala i sustave, uključujući i proizvode za upravljanje napajanjem, ali i vrhunska gaming rješenja. Za više informacija posjetite: www.ocztechnology.com

.