Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - portal auto-navigacija.com objavio članak o GeoVision 350

Rujan 12, 2008

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - portal auto-navigacija.com objavio članak o GeoVision 350

Portal auto-navigacija.com objavio je članak o Prestigio GeoVision 350 navigacijskom uređaju. Kao zaključak recenzije naveli su kako je GeoVision 350 kvalitetan uređaj sa dobrim softverom, mnoštvom opcija, bogatom opremon i prihvatljivom cijenom. Ujedno, istaknuli su kako upravo ovaj navigacijski uređaj pruža više od same navigacije te da se vrijeme uloženo za upoznavanje opcija i privikavanje višestruko isplati

Portal auto-navigacija.com objavio je članak o Prestigio GeoVision 350 navigacijskom uređaju. Kao zaključak recenzije naveli su kako je GeoVision 350 kvalitetan uređaj sa dobrim softverom, mnoštvom opcija, bogatom opremon i prihvatljivom cijenom. Ujedno, istaknuli su kako upravo ovaj navigacijski uređaj pruža više od same navigacije te da se vrijeme uloženo za upoznavanje opcija i privikavanje višestruko isplati...Prenosimo Vam dio objavljenog članka:

"...Prestigio GeoVision 350 ima dimenzije standardne za auto navigacijske uređaje veličine ekrana 3,5". Kućište je kvalitetno, crne boje. Na gornjoj strani nalazi se tipka za uključivanje. S desne strane je utor za SD karticu, priključak 2,5 mm za stereo slušalice i priključak za kućni punjač. S donje strane je miniUSB a sa stražnje strane se nalazi priključak za vanjsku antenu i reset tipka. Lijeva strana je prazna.
 
Stalak za auto
Uređaj čvrsto sjedi na stalku zahvaljujući stražnjoj kopči te je uređaj na taj način fiksiran na tri točke. Uređaj montiran na stalak dovoljno je pokretljiv za precizno namještanje. Preporučam korištenja obje ruke za pričvršćivanje uređaja na stalak i skidanje sa stalka.
 
Ekran
3,5" ekran osjetljiv na dodir dovoljne je svjetline za ugodan rad po dnevnom svjetlu. Sve komande su precizno postavljene ta se odabir opcija bez problema obavlja i krupnijim prstima. Uporabu priloženog touch pena preporučam kod kalibracije ekrana.
 
Karta
Karta je Tele Atlas, verzija 2007.07.
Detalji se mogu vidjeti na našim stranicama.
Detaljno je pokrivena Hrvatska i zemlje zapadne Europe.
Na tržištu su dostupne dvije SD kartice, nadogradnja za zemlje zapadne Europe i za zemlje istočne Europe. Detalji se također mogu vidjeti na našim stranicama.
 
Brzina rada
Pri uključenju, uređaj je skoro trenutno (1-2 sec) spreman za rad.
Detekcija satelita je brza.
Kod prvog uključenja kada se učitava i karta odnosno nakon reseta ili ako se slučajno SD kartica s kartom utakne a pokrenuta je aplikacija za navigaciju, potrebno je cca 2:15 da se uređaj osposobi za rad. Stoga je preporuka da se karta na SD kartici stavlja i uklanja bez da je aplikacija pokrenuta. Učitavanje samo aplikacije za navigaciju traje oko 40 sec.
 
Navigacija
Upis podataka grada odnosno ulice je lagan i brz. Postoji nekoliko prikaza tipkovnica, po abecedi, samo brojevi i nešto izmjenjen QWERTY raspored tipaka. Tipke su nešto manje ali dovoljno velike za precizan upis. Posebnost je da se kod upisa grada ili ulice zatamnjuju slova koja nisu mogući izbor te se time još više ubrzava unos. Grad se može upisati i kao poštanski broj.
Destinacija se može odabrati putem koordinata odnosno POI-a.

Moguće je napraviti detaljno podešavanje rute.
Prikaz karte može se odabrati po želji (klasični, avion, sa strane).

Glasovne upute su precizne i dovoljno glasne.
Rekalkulacija rute kreće cca 3 sec nakon skretanja s prethodno izračunate rute.
 
Punjenje baterije
Punjenje je moguće putem auto punjača ili kućnog punjača. Putem USB kabela punjenje nije moguće.
 
Napredne mogućnosti
Preglednik slika osim standardnih funkcija (slide show, zoom, full screen) ima i rotaciju slike za kvalitetniji prikaz.
Osim audio playera (MP3), Prestigio GeoVision 350 posjeduje i MP4 player za reprodukciju video materijala. Takva mogućnost nije česta ni kod dosta skupljih modela.
Moguće je i snimanje pređene rute što je dobro došla mogućnost i može se iskoristiti za provjeru korištenja vozila. Na žalost, način prijenosa pređene rute na SD karticu nisam našao.
Za komunikaciju s računalom potrebno je instalirati Microsoft ActiveSync koji dolazi na priloženom CD-u.
 
Osobni osvrt
Kvalitetan uređaj, dobar softver, mnogo opcija i bogata oprema uz prihvatljivu cijenu su dobar izbor za sve koji traže nešto više od same navigacije. Za upoznavanje opcija i privikavanje treba vremena koje se kasnije višestruko isplati."

31.08.2008, Dražen Trnski
 
Kompletan članak na auto-navigacija.com  pročitajte ovdje.
 
Naručite Prestigio GPS uređaje u ASBIS eShopu.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.