Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Što drugi kažu o nama - BUG objavio recenziju DELL i AOC 3D monitora

Svibanj 11, 2012

Dell, AOC

Što drugi kažu o nama - BUG objavio recenziju DELL i AOC 3D monitora

Časopis BUG je u svom izdanju za mjesec svibanj (br.234) objavio veliki test 3D monitora na kojem su se našla i dva naša modela; Alienware OptX AW2310 i AOC e2352Phz.

Časopis BUG je u svom izdanju za mjesec svibanj (br.234) objavio veliki test 3D monitora na kojem su se našla i dva naša modela; Alienware OptX AW2310  i AOC e2352Phz koji je osvojio i BEST BUY titulu. Prenosimo vam dio objavljenog članka: 

Alienware OptX AW2310

Alienware OptX AW2310

"Ovaj monitor zapravo oduševljava stilom - prepoznatljjiv alienski stil dobro mu stoji, a ima uvjerljivu, čvrstu i prilagodljivu bazu - može se naginjati, podešavati po visini i zakretati lijevo/desno. Po kvaliteti izrade najuvjerljiviji je na testu; eventualno mu može konkurirati najjači Samsungov model. Ledice s kontrolama na desnoj strani kod uključenja odigraju svoj ples, kad se kontrole koriste oglašava se"bip", koji baš i nije nekog pravog alienskog tipa. Zanimljiva stvar - Alienwareov monitor osjeća vašu prisutnost - ako približite prste na nekoliko cetimetara od gumbiju, zasvijetlit će ledica za pozivanje ekranskog izbornika. Sa stražnje strane ruke postolja nalazi se poznati Alienwareov trodimenzionalni amblem. Ako imate Nvidijin paket 3D Vision ili ga planirate nabaviti, onda je ovaj monitor jedna od privlačnijih opcija."

AOC e2352Phz

"... odmah nakon uključenja ovaj nas je monitor ugodno iznenadio. Već s tvorničkim postavkama slika je bila korektna, idealne svjetline i kontrasta za uobičajen rad, tako da se ovaj monitor odmah učinio kao OK monitor za svakodnevni nezahtjevan rad. Spojen preko DVI-a ujedno je pokazivao kontinuiranu tonsku skalu sive, a DVI mu je omogćio i igranje u Full HD-u pri 60Hz. Međutim kad se malo bolje zagledate u sliku, uočite da sve ima svoju cijenu - ima dosta šrafiranja (ditheringa), zbog čega je slika nešto nestabilnija, pogotovo kad je riječ o vrlo kontrastnim uzorcima. Zanimljivo je što je napajanje ugurano u ionako maleno kućište monitora, dakle nema ciglu na žici. Kao i većina, dolazi s TriDef driverom, s tim da nam se čini da smo upravo s ovim monitorom imali najmanje problema kod slaganja 3D prikaza. Korištenje monitorovih kontrola dosta je naporno, pa je dobro što AOC isporučuje i program za podešavanje. Sve u svemu, zbog relativno povoljne cijene ovaj monitor može poslužiti za ulazak u svijet 3D-a, no zahtjevniji bi korisnici možda ipak trebali pogledati malo jače modele."

Mario Baksa, BUG svibanj 2012. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.