Rujan 10, 2020
Doživite poznati osjećaj tipkanja i klikanja s do 90 posto manje šuma ...
Rujan 07, 2020
S novim proizvodom, Western Digital nastavlja proširivati svoj portfelj ...
Rujan 03, 2020
Intel je lansirao 11. generaciju Intel® Core ™ procesora s grafikom Intel® ...
Rujan 01, 2020
Kako se IT svijet okreće prema postavljenim izazovima, SonicWall pojačava svoju ...
Kolovoz 28, 2020
Kako bi proslavili 95 godina inovacija u proizvodnji zvuka, dizajna i izrade, ...
DELL EMC storage promo u ASBIS-u!

Rujan 07, 2020

DELL EMC storage promo u ASBIS-u!

Provjerite odličnu Storage promociju koju su za Vas pripremili ASBIS i DELL EMC!

Popis modela i konfiguracija je raznolik, sigurni smo da ćete pronaći model koji trebate. Predloženi modeli se na zahtijev mogu dobiti u raznim konfiguracijama.

S povjerenjem nam se obratite za dodatne informacije vezane uz kupnju DELL EMC storage sustava na vad@asbis.hr !

DELL EMC ME4012 Dual Controller iSCSI 3-godišnja 24/7 NBD podrška i jamstvo!

DELL EMC ME4012 Storage Array 3.5" Power Supply, 580W, Redundant, Flex, power cables 10Gb iSCSI BaseT 8 Port Dual Controller 5 x 4TB 7.2K RPM NLSAS 12Gbps 512n 3.5in Hot-plug Hard Drive CK 3Yr ProSupport and Next Business Day On-Site Service

CIJENA: 6.450 EUR + PDV

Na navedenu cijenu odobravamo 10% popusta za sve registrirane DELL EMC partnere.

DELL EMC ME4024 Dual Controller FC & iSCSi HYBRID 3-godišnja 24/7 NBD podrška i jamstvo!

DELL EMC ME4024 Storage Array 2.5" Power Supply, 580W, Redundant, Flex, power cables 16Gb FC 4 Port and 10GB iSCSI SFP+ 4 Port Dual Controller 4x SFP, FC16, 16GB 4x Transciever, 10Gb SFP+, Short Range 2 x 960GB SSD SAS Read Intensive 12Gbps 512 2.5in Hot-plug AG Drive 5 x 2.4TB 10K RPM SAS 12Gbps 512e 2.5in Hot-plug Hard Drive CK 3Yr ProSupport and Next Business Day On-Site Service

CIJENA: 12.300 EUR + PDV

Trajanje promocije je 30 dana.

Za sve informacije i upite, kontaktirajte Vašeg ASBIS predstavnika.