Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Što drugi kažu o DELL prijenosnicima - VIDI objavio članak o XPS 14Z

Ožujak 06, 2012

Što drugi kažu o DELL prijenosnicima - VIDI objavio članak o XPS 14Z

Časopsi VIDI je u svom izdanju za mjesec ožujak objavio članak o DELL XPS 14Z prijenosniku

Časopsi VIDI je u svom izdanju za mjesec ožujak objavio članak o DELL XPS 14Z prijenosniku umanjenog formata koji se odlikuje solidnim hardverom i kvalitetnom izradom. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

"Dellova XPS (Xtreme Performance System) serija oduvijek je mamila pažnju. I dok smo prije broja-dva testirali XPS-ovu prijenosnu grdosiju s touchscreen ekranom, ovog puta nas je dočekao XPS 14Z. To e zapravo ultraprijenosnik kojeg odaju visoke performanse za klasu.
U sebi nosi Sandy Bridge platformu sa 2nd Gen Core i7-2640M mobilnim procesorom, čak 6GB DDR3 RAM-a te dediciranu nVidia GeForce GT520M grafičku karticu koja ima 1 GB vlastitog VRAM-a. Dizajnom i kvalitetom izrade dosta podsjeća na jabukolikog konkurenta, dok za njim zaostaje u području tipkovnice koja za naš ukus, iako jako dobra prilikom korištenja, ostavlja pomalo preplastičan dojam tipki. Njegov osjećaj robusnosti se "povlači" po cijelom kućištu, a taj dojam se jedino izostavio na poklopcu ekrana, koji je i inače slaba točka svih prijenosnika kada je u pitanju čvrstoća. Svi potrebni priključci, uključujući i onaj strujni, nalaze se sa stražnje strane, a osim standardne postave tu su i USB 3.0 i DisplayPort...

Na kraju svega baterija nam je ostavila najbolji utisak, na autonomnom načinu rada ovaj prijenosnik može bez problema pogurati i više od pet sati, a jedina boljka mu je što se bateriji na može pristupiti na klasičan način, bez da se treba dirati u kućište..."

Matej Majstorović, VIDI br.192/2012

Naručite DELL XPS 14Z u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.