Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 31, 2023
Na Microsoftovoj konferenciji Build 2023, Intel i Microsoft razmatraju ...
Svibanj 25, 2023
Iskusite neviđene performanse, vizualni prikaz i učinkovitost za igranje i ...
Svibanj 24, 2023
ASBIS ponosno stoji iza rezultata i izvrsne trogodišnje suradnje s jednim od ...
Svibanj 18, 2023
S do 480 jezgri, 32TB memorije i 12 GPU-a, ovi sustavi mogu pokretati ...
Svibanj 17, 2023
Infinidat je po četvrti put prepoznat kao 2023. Gartner® Peer Insights™ izbor ...
Svibanj 16, 2023
Kao dio ovog partnerstva, ASBIS je lansirao novi model tvrtke Midea - Smart ...
Travanj 06, 2023
Travanj 05, 2023
AENO Premium Eco Smart Grijalica nagrađen je prestižnom nagradom Red Dot Award: ...
Travanj 03, 2023
U petak 07.04.2023. ASBIS Hrvatska radi skraćeno do 14:00 sati te će se tijekom ...
Ožujak 29, 2023
Najnoviji NUC od 4 x 4" s Intel Core procesorima 13. generacije pravo rješenje ...
Prestigio predstavio svoje proizvode na modnoj reviji u Beogradu

Srpanj 17, 2008

Prestigio predstavio svoje proizvode na modnoj reviji u Beogradu

Limassol (Cipar), 03. srpanj 2008. - Prestigio Technologies Ltd., predstavio je liniju svojih proizvoda na glamuroznoj modnoj reviji održanoj u Beogradu.

Limassol (Cipar), 03. srpanj 2008. -- Prestigio Technologies Ltd., predstavio je liniju svojih proizvoda na glamuroznoj modnoj reviji održanoj u Beogradu.

U noći glamura održanoj u klubu "Colonial sun" u samom srcu Beograda, poznati svjetski modeli na pravoj modnoj reviji su predstavili  Prestigio proizvode. Više od 100 gostiju - partnera, novinara i VIP gostiju uživalo je u dvadeset minutnoj modnoj reviji na kojoj su Hi-tech proizvodi bili pravi modni detalji. Četiri modela prikazala su brand ne moderan i jedinstven način.
 
Na početku modne revije prikazani su Leather Data Flash uređaji crvene, pink, zlatne, bež, plave i crne boje kao i jedinstvena GEO serija ovih uređaja, eksterni hard diskovi – Data Safe II, Pocket Drive II i HDD Essential White. Prestigio je prikazao i posebnu liniju torbi za poslovne ljude koji brinu o svom izgledu - Wall Street torbe za prijenosnike od vrhunske kože u smeđoj i crnoj boji. Posebno dizajnirane za dame, crvene Prestigio torbe za prijenosnike upotpunjene su sa kozmetičkom torbicom (ponovo u crvenoj torbi)...
 
Anđelija Vujović,  poznata srpska manekenka, bila je vodeći model na reviji. Nakon revije o Prestigio proizvodima izjavila je sljedeće: " Bila sam iznenađena kada sam vidjela da se jedan Hi-tech brand fokusira na moderan izgled svojih proizvoda. Svi ovi prekrasno dizajnirani proizvodi pokazuju svima nama da će uskoro postojati potpuno nova kategorija u svijetu mode. Počašćena sam što mi je pružena mogućnost da u tome sudjelujem na samom početku ove modne revije održane u Beogradu. Uz Prestigio brand možemo pobjeći od sivog, monotonog, metalnog svijeta kojeg su Hi-tech uređaji do sada predstavljali."

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.