Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Novo pakiranje Prestigio Leather Flash Drive memorija

Studeni 28, 2007

Novo pakiranje Prestigio Leather Flash Drive memorija

Prestigio je predstavio novo ambalažno pakiranje Prestigio Leather Flash Drivea koji će se u svom novom ruhu pojaviti na policama svih Prestigio partnera u zemljama EMEA regije i to već početkom prosinca. Novo limited edition pakiranje Prestigio Leather Flash Drivea osvojiti će srca svih kupaca te će zbog svoje jedinstvenosti biti idealan poklon za nadolazeće praznike.

Prestigio je predstavio novo ambalažno pakiranje Prestigio Leather Flash Drivea koji će se u svom novom ruhu pojaviti na policama svih Prestigio partnera u zemljama EMEA regije i to već početkom prosinca.

Novo ambalažno pakiranje dizajnirano je tako da plijeni pozornost svojim prozirnim i izazovnim izgledom koji kupcima omogućuje da u trenutku vide kakav je proizvod unutar ambalaže i koja mu je namjena. Novo pakiranje Prestigio Leather Flash Drivea omogućuje kupcima da u trenu, između nekoliko ponuđenih modela izaberu onaj koji najviše odgovara njihovom stilu i načinu života. Upravo ga novo, stilsko i izuzetno trendy pakiranje čini idealnim poklonom za nadolazeće praznike ili za druge prigodne situacije u kojima će upravo Prestigio Leather Flash Drive osvojiti srca svih žena i muškaraca. Ono što ga čini idealnim i posebnim poklonom  je i činjenica da je na novom pakiranju elegantno naznačeno da je riječ o limited edition proizvodu .

Ono što se nije promijenilo je sam proizvod koji se nalazi unutar novog pakiranja - visoko kvalitetan i funkcionalan kožni  Prestigio Leather Flash Drive.

 

 Više informacija potražite na http://www.prestigio.com.hr

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.