Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o Prestigio GeoVision 430

Svibanj 21, 2008

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o Prestigio GeoVision 430

PC Ekspert portal objavio je članak o Prestigio GeoVision 430 GPS uređaju u kojem navodi kako je Prestigio 430 uređaj koji u potpunosti zadovoljava prosječnog korisnika koji ima potrebu za GPS navigacijom, a osvaja vrlo dobrim dizajnom, dodatnim featureima kao što su MP4 i MP3 player i najbitnije - vrlo privlačnom cijenom .

PC Ekspert portal objavio je članak o Prestigio GeoVision 430 GPS uređaju u kojem navodi kako je Prestigio 430 uređaj koji u potpunosti zadovoljava prosječnog korisnika koji ima potrebu za GPS navigacijom, te osvaja vrlo dobrim dizajnom, dodatnim featureima kao što su MP4 i MP3 player i najbitnije - vrlo privlačnom cijenom. Prenosimo Vam dio objavljenog članka:

"Geovision 430 je jači od dva GPS uređaja koje Prestigio ima u svojoj ponudi. Uz ovaj tu je manji i jeftiniji model 350 koji ima ekran manje dijagonale i manje rezolucije. Prestigio i sa dizajnom ovih uređaja nastavlja sa "The Art of Hi-Tech" filozofijom, koja se do sada pokazala vrlo uspješnom. Uređaj dolazi u bež kutiji koja je dodatno zaštićena plastičnim oklopom. Na pakiranju se nalaze sve relevantne informacije vezane uz uređaj, njegove funkcije i hardverske mogućnosti. Uz to je vidljivo kako se Prestigio odlučio za karte Nizozemskog TeleAtlasa koji je od kraja prošle godine u vlasništvu TomTom-a, poznatog proizvođača GPS navigacijskih uređaja.

Dizajn uređaja je vrlo jednostavan, a sjajna crna boja mu daje dašak ekskluzivnosti. Naravno pod uvjetom da uređaj redovito čistite, jer su otisci prstiju vrlo izraženi na crnoj sjajnoj plastici. 4.3" touchscreen ekran ima rezoluciju 480x272 piksela, a sadržaj na njemu je dobro vidljiv i po najvećem suncu. Osim prstima, po menijima "navigirati" možemo i priloženom stylus olovkom koja je sakrivena na stražnjoj strani uređaja. Na gornjoj strani 430-ke se nalazi tipka pomoću koje uređaj budimo iz sleep moda u kojeg ulazi ili nakon određanog perioda neaktivnosti ili pritiskom na tu tipku...

Kako se pokazalo uređaj nas je vrlo točno navodio po Zagrebu i okolici te po nama relativno nepoznatom Splitu i okolici. Podešavanje rute je vrlo jednostavno (pametan pretraživač adresa i napredno planiranje ruta), a ugodan ženski glas na Hrvatskom će Vas točno upozoravati na nadolazeća raskršća i kamo se točno morate kretati. Ukoliko namjerno skrenete sa zadane rute uređaj će vrlo brzo izračunati novu rutu i dovesti Vas do cilja. Ujedno svaku rutu možete i spremiti za naknadno korištenje, a spremiti možete i kućnu te adresu na poslu za brze startove planiranja rute..."

Kompletan članak na PC Ekspert stranicama pogledajte ovdje.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.