Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Prestigio Officer Silencer 525 -  PC CHIP recenzija

Ožujak 09, 2012

Prestigio Officer Silencer 525 - PC CHIP recenzija

PC CHIP je u svom izdanju za mjesec ožujak objavio članak o Prestigio Officer Silencer 525 mini računalu.

PC CHIP je u svom izdanju za mjesec ožujak objavio članak o Prestigio Officer Silencer 525 mini računalu. Ovo malo, elegantno i prije svega efikasno mini računalo zasnovano na pomalo zaboravljenoj Intelovoj platformi Pine Trail ponajprije je namiijenjeno uredskoj primjeni. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

Tihi poslovnjak

"Tako se Prestigiovo računalo Officer Silencer D525 može pohvaliti malim dimenzijama, odnosno malom potrošnjom energije koja pod punim opterećenjem procesora ne prelazi 34 vata, odnsono u stanju mirovanja 27 vata. Osim dobre energetske učinkovitosti proizvođač je inzistirao i na potpuno bešumnom radu ovog računala. Ugrađena je matična ploča Intel D525 MW koju odlikuje potpuno pasivno hlađenje chipseta i procesora odnosno drugih ugrađenih komponenti. U kućište računala je ugrađen manji ventilator koji inicijalno nije u funkciji (nije priključen na matičnu ploču), s time da se isti može staviti u pogon, a karakterizira ga poprilično niska razina buke. Ovakva konfiguracija skupa sa odabirom vanjskog adaptera kao izvora napajanja govori da je ovo računalo kao stvoreno za korisike kojima je tiho računalo na samom vrhu prioriteta.

Kao što se i iz samog naziva daje naslutiti, Officer Silencer D525 zasnovan je na platformi Fine Trail koju u osnovi sačinjavaju Intelov čipset NM10 te dvojezgreni procesor Atom D525 sa podrškom za Hyper-Threading zahvaljujući čemu je u stanju istovremeno baratati neovisnim procesima što se osjeti kod izvršavanja više radnji istovremeno (multitasking)."

Dalibor Misaljević, PC chip, ožujak 2012.

Naručite Prestigio Officer Silencer 525 u ASBIS eShopu

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.