Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Stigla CANYON X-ray serija!

Studeni 10, 2011

Stigla CANYON X-ray serija!

X-Ray liniju proizvoda potpisuje Hugh Turvey

GORINCHEM, Nizozemska – ovog proljeća najavili smo uvođenje X-Ray serije u naš prodajni program. Ipak, odlučili smo odgoditi lansiranje ove jedinstvene linije i uložiti dodatno vrijeme kako bi pripremili dizajn koji će se svidjeti kupcima. Sa zadovoljstvom predstavljamo novi dizajn X-Ray linije!

Suradnja je ostvarena sa engleskim umjetnikom Hugh Turveyem, međunarodno priznatim umjetnikom za X-Ray radove, koji je prihvatio suradnju na ovom projektu u kojem će kreirati jedinstvenu kolekciju X-Ray slika ekskluzivno za Canyon. Ujedno nam je dozvolio upotrebu svog imena u promoviranju nove linije.  Turveyev potpis pojavit će se na svim proizvodima što dodatno povećava ekskluzivnost nove Canyon linije ali i umjetničku dimenziju X ray. Osim toga, umjetnički rad koji je stvorio Turvey posjeduje mnogo oštrih detalja i visoku rezoluciju što osigurava nevjerojatnu kvalitetu tiska na našim proizvodima.

Nova X-Ray serija uključuje sljedeće proizvode:

  • Žičani optički miš 1000dpi
  • Bežični optički miš 1000dpi
  • 2.0 zvučnici
  • DJ Style stereo slušalice
  • Stereo pilot slušalice
  • Univerzalna naljepnica za prijenosnik
  • Ruksak za 15.6” prijenosnik
  • Messenger torba za 15.6” prijenosnik
  • Zaštitna navlaka za 15.6” prijenosnik

Nadamo se da će vam se svidjeti kao i nama! Kako izgledaju proizvodi pogledajte ovdje.



Pratite Canyon putem društvenih mreža -  Facebook, Twitter i Blogger – i uvijek budite u tijeku zbivanja.


HughTurvey

Hugh Turvey je profesionalni dizajner koji je otkrivanjem fotografije odlučio promijeniti orijentaciju i postati fotograf ikona. Tijekom 1996-1997 počeo je eksperimentirati sa fotografijom x-ray/sjena nakon što je traženo da stvori sliku za omot jednog albuma. Uz podršku Science Photo Library nastavio je proizvoditi široku seriju X-ray fotografija svakodnevnih objekata, koje su prvi put objavljene 4. travnja 1999. u okviru Observer časopisa, LIFE, UK. Iste godine Credit Suisse je prepoznao Hughovu viziju i objavio 6 udarnih x-ray reklama.

Za više informacija o njegovom radu kliknite ovdje.

CANYON

CANYON predstavlja vedar, mlad i dinamičan brand koji svojom širokom ponudom praktičnih, jednostavnih za upotrebu i cijenom pristupačnih IT proizvoda i računalnih dodataka čini život ugodnijim. Ovaj princip predstavlja samu suštinu branda ali i naše dnevne poslovne aktivnosti na globalnoj razini. Naš program razvijen je u skladu sa težnjom da tržištu ponudimo lijep i moderan dizajn proizvoda uz konkurentnu cijenu, ali bez kompromisa kada je kvaliteta u pitanju. Nudimo raznovrsne proizvode poput chat packova, zvučnika, slušalica, miševa, web kamera, torbi za prijenosnike, i mnogo više. Osnovan 2003, CANYON  je jedan od najbrže rastućih svjetskih brandova IT industrije na području Azije i  EMEA regije. Za više informacija kontaktirajte press@canyoncorporate.com ili posjetite: www.canyon-tech.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.