Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Lipanj 17, 2022
BlackBerry je prepoznat u dvije kategorije za svoju sigurnost, prikladnost i ...
Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
WILLIAMS RACING NAJAVIO VIŠEGODIŠNJE PARTNERSTVO S BANG & OLUFSENOM

WILLIAMS RACING NAJAVIO VIŠEGODIŠNJE PARTNERSTVO S BANG & OLUFSENOM

Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju s WILLIAMS RACING timom

WILLIAMS RACING NAJAVIO VIŠEGODIŠNJE PARTNERSTVO S BANG & OLUFSENOM

Williams Racing objavio je u petak, 18.03.2022., višegodišnji ugovor o partnerstvu s renomiranom luksuznom audio tvrtkom Bang & Olufsen, kao službenim partnerom.

Williams i Bang & Olufsen radit će zajedno na kreiranju dojmljivog, impresivnog i višeosjetilnog iskustva za njihove kupce i obožavatelje.

Riječ je o globalnoj strategiji koja će se provoditi kroz sve Bang & Olufsen trgovine, Williams Racing objekte na trkačim stazama na raznim Grand Prix-ima, te u Williams sjedištu u Groveu, Oxfordshire.

Williams Racing CEO i Team Principal Jost Capito rekao je: “Drago mi je što mogu poželjeti dobrodošlicu jednom tako globalnom, kultnom brendu u Williams Racing partnerstvo. Gotovo 100 godina, Bang & Olufsen je na čelu dizajna i inovacija te je stvorio neke od najupečatljivijih i kultnih proizvoda na svijetu. I mi imamo tu istu želju za savršenstvom. Kombinacija Bang & Olufsena i Williams Racinga savršeno je usklađena s našom strategijom brenda 'Williams Beyond Racing' i dodatni je dokaz Williamsovog kontinuiranog rasta tijekom posljednjih 12 mjeseci, kako na stazi tako i izvan nje."

Kristian Teär, CEO Bang & Olufsena, uzbuđen je zbog partnerstva i vjeruje da će ono pomoći tvrtki privući pozornost još brojnijih globalnih potrošača. “Ponosan sam na ovo novo partnerstvo. Dijelimo Williamsovu strast prema izvrsnosti, izvedbi i želji da stvaramo samo najbolje, a zajedno možemo pružiti neka izvanredna iskustva obožavateljima i kupcima. Za nas je ključni strateški prioritet povećati svijest o našoj robnoj marki, a ovim partnerstvom moći ćemo doseći još više globalnih potrošača od ovog vikenda, a i u godinama koje dolaze. Jedva čekamo pokazati svijetu što možemo učiniti zajedno – a Bahrein će nesumnjivo biti početak nečega nevjerojatnog.”

Od 1925. danski luksuzni brand Bang & Olufsen stvorio je neke od najpoznatijih svjetskih audio proizvoda i proizvoda za kućnu zabavu temeljene na jedinstvenoj kombinaciji snažnog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašne izrade.

O Bang & Olufsenu

Bang & Olufsen je luksuzna audio marka koju su 1925. godine u Strueru u Danskoj osnovali Peter Bang i Svend Olufsen čija odanost i vizija ostaju temelj tvrtke. Već gotovo jedno stoljeće, Bang & Olufsen pomiče granice audio tehnologije, a tvrtka nastavlja biti na čelu akustičkih inovacija. Danas svaki Bang & Olufsen proizvod još uvijek karakterizira jedinstvena kombinacija prekrasnog zvuka, bezvremenskog dizajna i izrade bez premca. Inovativni i progresivni proizvodi tvrtke prodaju se diljem svijeta u Bang & Olufsen trgovinama, na bang-olufsen.com i u odabranim trgovinama. Tvrtka zapošljava oko 900 ljudi i posluje na više od 70 tržišta. Dionice Bang & Olufsena uvrštene su na NASDAQ Copenhagen A/S.

O Williams Racingu

Glavne kompetencije Williams Grand Prix Engineering Limited su dizajn i razvoj trkaćih automobila za natjecanje u Svjetskom prvenstvu Formule 1. Kao jedna od vodećih svjetskih momčadi Formule 1, tvrtka je od svog osnutka 1977. godine osigurala 16 naslova Svjetskog prvaka FIA Formule 1. Devet od ovih naslova osvojeno je u konstruktorskom prvenstvu u suradnji s Cosworthom, Hondom i Renaultom. Preostalih sedam naslova osvojeno je u vozačkom prvenstvu u sastavu Alan Jones, Keke Rosberg, Nelson Piquet, Nigel Mansell, Alain Prost, Damon Hill i Jacques Villeneuve.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.