Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 06, 2021
Za gamere, kreatore sadržaja i PC entuzijaste koji žele performasne bez potrebe ...
Travanj 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći dsitributer IT i CE proizvoda na rastućim ...
Travanj 28, 2021
majući uspiješnu suradnju na Bliskom Istoku s Mimosa by Airspan, vodeći ...
Travanj 20, 2021
PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland
Travanj 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), vodeći proizvođač servera visokih ...
Travanj 14, 2021
2X više All-Flash NVMe Bandwidth, do 12TB* memorije, Open OCP 3.0 I/O, Najviša ...
Travanj 12, 2021
Prestigio proširuje ponudu power bank prijenosnih baterija temeljenih na ...
Travanj 07, 2021
Intelova treća genracija skalaiblnih Intel Xeon procesora – jedini procesor s ...
Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
Intel Channel Conference 2007 u Zagrebu

Svibanj 08, 2007

Intel Channel Conference 2007 u Zagrebu

Poštovani partneri, obavještavamo Vas da će se prva ovogodišnja Intel Channel konferencija održati 23.05.2007. u Hotelu Antunović. Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na ICC konferenciji, te saznate sve o novitetima koji dolaze iz Intela, te o smjeru u kojem ide IT industrija.

Poštovani partneri,

Pozivamo Vas da na prvu ovogodšnju Intel® Channel konferenciju koja ce se održati u Zagrebu koja će se održati u Hotelu Antunović, Zagrebačka Avenija 100A, 10000 Zagreb. Ovim putem pozivamo Vas da sudjelujete na ICC konferenciji te da saznate sve o novitetima koji dolaze iz Intela te o smjeru u kojem ide IT industrija.

Uz zanimljiva predavanja Intelovih stručnjaka pogledajte i demonstracije najavljenih tehnologija uživo kako bi ih što lakše mogli primjeniti kod svojih klijenata te iskoristite konferenciju kao mjesto za razmjenu ideja i kontakata sa ljudima iz ICT branše. Također Vas pozivamo da posjetite ASBIS-ov štand na kojem ćete imati prigodu pogledati sve novitete u ponudi.

Ukoliko se želite registrirati za dolazak na ovogodišnji ICC, to možete uraditi  na regsitracijskim stranicama - http://icc.intel.com/emea.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.