Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 23, 2020
Obavijest o promjenama rada skladišta i servisa od 24.03.2020.
Ožujak 23, 2020
Najbolji načini rada za tvrtke u izazovnim i kompliciranim situacijama
Ožujak 20, 2020
Intel je u ožujku 2020. godine objavio da je uspješno integrirao svoj ...
Ožujak 18, 2020
Referentna arhitektura osigurava 100% dostupnost za aplikacije i podatke u ...
Ožujak 16, 2020
Dva nova člana druge generacije obitelji AMD EPYC procesora
Ožujak 12, 2020
Obavijest o promjeni radnog vremena skladišta
Ožujak 10, 2020
Najagilnijii i najfleksibilniji 100/200/400GbE 12,8 Tbps switch omogućuje novu ...
Ožujak 09, 2020
Kombinira najbolje mrežne klase za cyber sigurnost i velike analize podataka.
Natus Vincere potpisao višegodišnje partnerstvo s Logitech G-om

Siječanj 17, 2020

Natus Vincere potpisao višegodišnje partnerstvo s Logitech G-om

Organizacija za izvoz Natus Vincere i Logitech G, vodeći inovator u gaming tehnologiji i opremi, najavio je ugovor o partnerstvu u kojem će Logitech G postati ekskluzivni dobavljač gaming periferije za NAVI. Ovo je dugočekivani i logičan slijed događaja za obje strane.

LogitechG

Logitech G, koji pripada brandu Logitech International, je svjetski lider u gaming opremi. Logitech G pruža igračima svih razina vodeće tipkovnice, miševe, slušalice, tipkovnice i proizvode za simulaciju, kao što su kotač i palica; omogućeno inovativnim dizajnom, naprednom tehnologijom i velikom strašću prema gamingu. Zahvaljujući svojim revolucionarnim proizvodima, Logitech G savršeno je uklopljen za NAVI sa ciljem da organizacija bude vodeća u razvoju performansi izvoza.

Yevhen Zolotarev,  General Manager, NAVI  

"Počinjemo novo desetljeće partnerstvom s vodećim proizvođačem gaming opreme - Logitech G-om. Super je što tvrtka koja nam pruža slušalice, tipkovnice i miševe, radi s velikim brojem ljudi i sluša njihove povratne informacije tijekom razvoja uređaja. To je vrlo ohrabrujuće i vrlo sam optimističan u pogledu našeg partnerstva."

S1mple

"Nevjerojatno je to što Logitech G prikuplja povratne informacije od profesionalnih igrača za razvoj novih uređaja. Mislim da je to sjajan pristup. Takve uređaje koristimo 14 sati i definitivno možemo ukazati na neke detalje koje bismo mogli poboljšati. Drago mi je što ćemo započeti suradnju s Logitech G-om."

9pasha

"Drago mi je što je NAVI počeo surađivati s Logitech G-om. Nedavno sam imao mogućnost testiranja miša Logitech G703. Sada se stvarno radujem gamingu s G PRO X. Navijajte za nas u DreamLeague u siječnju!"

Brent Barry,  Head of Esports, Logitech G

"Ponosni smo što radimo s timovima koji su predani vrhunskim performansama i znamo da imamo opremu koja će im pomoći da se nadmeću na najvišim razinama. Uzbuđeni smo što surađujemo s NAVI i njihovim svjetskim sportašima kako bismo im pomogli u postizanju njihovih ciljeva."

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.