Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 25, 2020
Globalni ekosustav poslužitelja nudi sustave s NVIDIA Mellanox 400G, jedinom ...
Studeni 24, 2020
Ovim partnerstvom poboljšana je i osigurana sigurnost, automatizacija i sve ...
Studeni 20, 2020
Dizajniran uz pomoć i za esports profesionalce, Logitech G PRO X Superlight ...
Studeni 18, 2020
Za sve igrače. Svaka igra. Svaki kadar. Izgrađen na revolucionarnoj AMD RDNA ™ ...
Studeni 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na ...
Studeni 09, 2020
Prigrlite novu budućnost i razvijajte svoje poslovanje uz pomoć Dell EMC ...
Studeni 05, 2020
Budite nezaustavljivi s neviđenom brzinom najboljih svjetskih desktop ...
Studeni 04, 2020
Intel uvodi nove sigurnosne tehnologije kako bi osigurao rad osjetljivog radnog ...
ZTE i ASBIS partneri u distribuciji ZTE uređaja širom Istočne Europe

Listopad 22, 2013

ZTE, distribution agreement, smartphone

ZTE i ASBIS partneri u distribuciji ZTE uređaja širom Istočne Europe

ASBIS will supply its customers in eight countries of EMEA with a wide range of ZTE smartphones starting with models Blade V, Blade G, and Grand S Flex available in Q4

8. listopad 2013. godine, Shenzhen, Kina – ZTE i ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), stručnjak u distribuciji IT proizvoda na tržištima EMEA regije, potpisali su ugovor o distribuciji ZTE smartphonea u 8 zemalja regije, uključujući Poljsku, Rumunjsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju. Distribucija i direktna prodaja kroz Asbisov veleprodajni kanal počinje u Q4 s modelima Blade V, Blade G i Grand S Flex.

Chris Edwards, Business development i marketing menadžer ZTE-a je izjavio: “ZTE je već jedan od najpopularnijih proizvođača u regiji s proizvodima kao ZTE Grand, Blade i Kis. Sigurni smo da ćemo kroz suradnju s ASBISom povećati naše prisustvo u regiji i ispuniti plan rasta udjela na europskom tržištu. Ovo partnerstvo je dokaz ZTE-ove posvećenosti izradi kvalitetnih i pristupačnih uređaja te povećanja njihove dostupnosti potrošačima.”

“Očito je naše zadovoljstvo što smo dodali proizvode jednog od vodećih svjetskih proizvođača u našu ponudu, rekao je Laurent Journoud, izvršni potpredsjednik za razvoj novih proizvoda u  ASBISc Enterprises PLC-u. “Ovo partnerstvo je još jedan korak naprijed u našoj strategiji razvoja segmenta mobilnih uređaja kao odgovora na potrebe ASBIS partnera u EMEA regiji.”

ASBIS je vodeći distributer tehnoloških proizvoda u Europi i očita je velika potražnja za pametnim telefonima i tabletima. Kroz partnerstvo sa ZTE-om, ASBIS je proširio svoj portfelj tako da tržištima može ponuditi najširu ponudu mobilnih uređaja, od standardnih mobitela do high-end smartphonea i tableta.


O kompaniji ZTE Mobile Devices 

ZTE Mobile Devices je dio grupacije ZTE Corporation, globalnog proizvođača telekomunikacijske i mrežne opremu te mobilnih uređaja s sjedištem u  Shenzhenu, Kina. ZTE je javna tvrtka koja je izlistana na burzi u Hong Kongu i Shenzhenu.

ZTE pripada grupi od pet največih svjetskih proizvođača pametnih telefona i pribora prema izvkeštaju IDC-a. Kompanija proizvodi potpunu paletu proizvoda mobilnih uređaja poput mobilnih telefona, pametnih telefona, tableta, bežičnih modema i slične opreme.

Kao globalni lider, ZTE posjeduje ugovore s više od 230 največih telekom operatera i distributera informatičke opreme u više od 160 zemalja u svijetu. Također ima strateška partnerstva s 47 od 50 največih i najvažnijih oepratera u svijetu. Tijekom 2012, ZTE je prijavila više međunarodnih patenata od bilo koje druge tvrtke u svijetu.

Za više informacija posjetite stranice: www.ztedevices.com

 

O kompaniji ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) sa sjedištem na Cipru, specijalizirana je za distribuciju IT proizvoda najvećih svjetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Apple, Dell, Toshiba, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanija ima podružnice u 29 zemalja, više od 1,240 zaposlenika, 26,000 aktivnih kupaca u preko 85 zemalja širom svijeta te prihod od 1,745 milijardi dolara u 2012. Za više informacija posjetite  www.asbis.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.