Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 25, 2020
Globalni ekosustav poslužitelja nudi sustave s NVIDIA Mellanox 400G, jedinom ...
Studeni 24, 2020
Ovim partnerstvom poboljšana je i osigurana sigurnost, automatizacija i sve ...
Studeni 20, 2020
Dizajniran uz pomoć i za esports profesionalce, Logitech G PRO X Superlight ...
Studeni 18, 2020
Za sve igrače. Svaka igra. Svaki kadar. Izgrađen na revolucionarnoj AMD RDNA ™ ...
Studeni 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na ...
Studeni 09, 2020
Prigrlite novu budućnost i razvijajte svoje poslovanje uz pomoć Dell EMC ...
Studeni 05, 2020
Budite nezaustavljivi s neviđenom brzinom najboljih svjetskih desktop ...
Studeni 04, 2020
Intel uvodi nove sigurnosne tehnologije kako bi osigurao rad osjetljivog radnog ...
AMD odabrao SAPPHIRE kao ekskluzivnog globalnog distributera za AMD FirePro™ Profesionalne grafičke kartice

Listopad 21, 2013

AMD, SAPPHIRE

AMD odabrao SAPPHIRE kao ekskluzivnog globalnog distributera za AMD FirePro™ Profesionalne grafičke kartice

AMD teams with an ideal partner, SAPPHIRE, to enhance the international distribution of AMD FirePro Professional Graphics.

KUPITE ONLINE

AMD FirePro™ Professional Graphics

AMD je objavio vijest da je tvrtka SAPPHIRE Technology postala njihovom ekskluzivnim globalnim partnerom za distribuciju  AMD FirePro™ profesionalnih grafičkih kartica. Međunarodni dobavljač i vodeći proizvođač inovativnih grafičkih uređaja, SAPPHIRE je uspiješno surađivala s kompanijom AMD više od desetljeća, distribuirajućii AMD-ove proizvode na mnogim tržištima i radeći kao partner u kanalu zadužen za AMD FirePro profesionalne grafičke kartice u Azij.

Distribucijsko partnerstvo donjeti će mnoge prednosti te boljoj podršci u distribuciji AMD FirePro profesionalnih grafičkih kartica AMD-ovom kanalu u cijelom svijetu.

“Tijekom mnogo godina uživali smo u jakoj, produktivnoj i obostrano korisnoj suradnji s tvrtkom SAPPHIRE. Nova suradnja samo je nastavak , novi korak u povijesti distribucije nagrađivanih AMD proizvoda otvarajući nova vrata tržištu za AMD FirePro,” izjavio je David Cummings, senior director i  general manager odjela Professional Graphics u AMD-u. “AMD je predan rastu na tržištu profesionalnih grafičkih kartica , i kako rastemo na uspjehu AMD FirePro modela , prepoznali smo daljnji potencijal u razvoju i suradnji s tvrtkom SAPPHIRE.”

Tvrtka je angažilrala  SAPPHIRE kako bi dobila fokusiranu distribuciju na globalnoj razini i u mnogim regijama u kojima nsimo bili zastupljeni poput Azijsko Pacifičke regije, i što će i u drugim djelovima svijeta omogućit AMD-u pristup večem broju korisnika svugdje u svijetu.

“Drago nam je što smo bili jedini izbor AMD-u,” izjavio je Adrian Thompson, VP Marketing odjela u SAPPHIRE-u. “SAPPHIRE posjeduje iskustvo u ključnim tržištima kaoje cilja AMD FirePro uključujući i proizvodnju CAD-a, medija i zabave, prikaza i druge. Osnažujući naš odnos s AMD-o,, obje tvrtke pobjeđuju. Radujemo se daljnjoj suradnji u ostvaenju ciljeva s AMD FirePro proizvodima.”

Partnerstvo u distribuciji počinje odmah, uz AMD FirePro proizvode za distribuciju u kanalu putem Sapphirea već od 01.10. 2013. U međuvremenu,  original equipment manufacturing (OEM) kupci će imati priliku kupiti proizvode direktno od AMD-a.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.