Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Prosinac 28, 2020
Intel već godinama transformira edge računalstvo - pružajući vrijednost za ...
Prosinac 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda za memoriju i pohranu kako bi kupcima ...
Prosinac 22, 2020
U prvom tromjesečju 2021., Intel Core S-serije desktop procesori 11. generacije ...
Prosinac 01, 2020
Start with Dell - pridružite se Dell Technologies partnerskom programu i ...
Studeni 25, 2020
Globalni ekosustav poslužitelja nudi sustave s NVIDIA Mellanox 400G, jedinom ...
Studeni 24, 2020
Ovim partnerstvom poboljšana je i osigurana sigurnost, automatizacija i sve ...
Studeni 20, 2020
Dizajniran uz pomoć i za esports profesionalce, Logitech G PRO X Superlight ...
Studeni 18, 2020
Za sve igrače. Svaka igra. Svaki kadar. Izgrađen na revolucionarnoj AMD RDNA ™ ...
Studeni 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na ...
ASBIS je imenovan novim distributerom proizvoda tvrtke Bang&Olufsen

Svibanj 25, 2020

ASBIS, Bang&Olufsen

ASBIS je imenovan novim distributerom proizvoda tvrtke Bang&Olufsen

ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer IT proizvoda u Europi, Bliskom Istoku i Africi te proizvođač marki Prestigio, Canyon i Perenio, postao je novi distributer tvrtke Bang Olufsen u srednjoj i istočnoj Europi i ZND zemljama, osim Rusije. Ugovor je stupio na snagu početkom svibnja 2020. godine.

ASBIS je imenovan novim distributerom proizvoda tvrtke Bang & Olufsen, kao kompanija sa 30-godišnjim iskustvom u distribuciji i koja je u to vrijeme izgradila vodeću poziciju na tržištima gdje posluje. Zahvaljujući ovoj suradnji, Bang & Olufsen planira pojačati svoje prisustvo u maloprodaji kako na multi-brand, tako i u mono-brand kanalima u Centralnoj i Istočnoj Europi i ZND.

“ASBIS ima izvrstan uvid u industriju potrošačke elektronike i izvrsne rezultate rada u Istočnoj i Srednjoj Europi. Radujem se našem partnerstvu”, rekao je Kristian Teär, CEO Bang & Olufsena. “Zajedno s ASBIS-om uspjet ćemo proširiti naše poslovanje, približiti se više našim lokalnim maloprodajnim partnerima te  ojačati našu prisutnost na ključnim tržištima, a ne sumnjam da će nam rad s jednim od vodećih distributera u ovoj regiji pomoći u povećanju prodaje naših proizvoda."

“ASBIS je vodeći distributer IT proizvoda i potrošačke elektronike na tržištima Srednje i Istočne Europe i zemljama ZND-a. Imamo veliku geografsku pokvrivenost na tržištima u razvoju i 30 godina iskustva rada u ovoj industriji”, komentirao je Siarhei Kostevitch, CEO ASBISc Enterprises Plc“Vjerujemo da Bang&Olufsen ima neiskorišteni potencijal razvoja i da svojim uvidom i stručnošću možemo ostvariti razvoj. Partnerstvo s tako poznatim i prestižnim brandom, kao što je Bang&Olufsen, također je idealna prilika da ASBIS proširi svoj portfelj luksuznim audio proizvodima i suradnju s lokalnim maloprodajnim partnerima kako bi ojačao potrošačko iskustvo i prodaju." 

 

O ASBIS-u

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) ima sjedište na Cipru i 27 podružnica diljem svijeta. Specijaliziran je za distribuciju proizvoda i rješenja informacijske i komunikacijske tehnologije od globalnih dobavljača, uključujući Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Kompanija ima svoje podružnice širom EMEA regije, blizu 1.800 zaposlenih i 20.000 aktivnih kupaca u preko 56 zemalja diljem svijera. Za više informacija, posjetite: www.asbis.com.

O BANG & OLUFSEN-u

Bang & Olufsen je globalni luksuzni audio brend koji je osnovan 1925. godine u Strueru u Danskoj, od strane Petera Bang-a i Svenda Olufsena, čija predanost i vizija ostaju temelj kompanije. Bogato naslijeđe izgrađeno oko neumoljive odlučnosti da se kreiraju proizvodi koji pomiču granice audio tehnologije i postavljaju kompaniju u prvi plan u domenu audio inovacija.
Danas svaki proizvod Bang & Olufsen još uvijek karakterizira jedinstvena kombinacija prelijepog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašne izrade. Inovativni i progresivni audio proizvodi ove kompanije se prodaju širom svijeta u monobrand prodavaonicama Bang & Olufsen, na internetu i u multi brand prodavnicama. Kompanija zapošljava oko 900 ljudi i posluje na više od 70 tržišta. Akcije kompanije Bang & Olufsen izlistane su na Nasdaq Copenhagen A / S.Za više informacija, posjetite: www.bang-olufsen.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.