Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Srpanj 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada prije, s novim Ryzen ™ 3000XT ...
Srpanj 07, 2020
Najprodavanija serija dostupna je za sve koji proizvode sadržaj na Mac i iPad ...
Srpanj 06, 2020
ASBIS je postao službeni distributer tvrtke Tintri®, pružatelja inteligentne ...
Lipanj 29, 2020
U lipnju 2020., Intel je lansirao “Lakefield” Intel Core procesesore s Intel ...
Lipanj 04, 2020
Dell Go Bigger Latitude & Displays promotivno razdoblje traje od 1. lipnja do ...
Lipanj 03, 2020
Bang & Olufsen upravo je povisio standard luksuza kućnog TV-a ili bolje rečeno ...
Lipanj 01, 2020
Tvrtka Bang & Olufsen predstavila je drugu generaciju nagrađivanog luksuznog ...
Svibanj 29, 2020
Obavijest o promjenama rada skladišta i servisa od ponedjeljka, 1. lipnja 2020. ...
Svibanj 26, 2020
G915 TKL kombinira sofisticirani dizajn s vrhunskim tehnologijama i naprednim ...
Bang & Olufsen predstavio nevjerojatni 88-inčni  Beovision Harmony TV sustav

Lipanj 03, 2020

BANG&OLUFSEN

Bang & Olufsen predstavio nevjerojatni 88-inčni Beovision Harmony TV sustav

Bang & Olufsen upravo je povisio standard luksuza kućnog TV-a ili bolje rečeno kino iskustva predstavljajući Beovision Harmony 88-inčni TV – Bang & Olufsen-ov primjer najluksuznijeg TV iskustva koje možete doživjeti, a koji ne samo da je prvi na svijetu 88-inčni OLED TV s 8K rezolucijom, već i najveći OLED ekran ikad napravljen od strane tvrtke LG Electronics.

“Donosimo najbolje od svijeta umjetnosti izrade i svijeta tehnologije prikaza. Naši kupci nam kažu da žele ultimativan TV i kino doživljaj u kombinaciji s dizajnom koji će se uklopiti i doprinijeti dekoru prostora, a ne narušiti ga. To je razlog iz kojeg predstavljamo tržištu i svim našim klijentima novi, dva metra široki Beovision Harmony sustav pogonjen Bang & Olufsen Signature Sound sustavom i prvi na svijetu 88-inčni  8K OLED TV”, izjavio je Christoffer Østergaard Poulsen, potpredsjednik Odjela za proizvodni menadžment tvrtke Bang & Olufsen.

Beovision Harmony prvotno je predstavljen na Milanskom tjednu dizajna 2019. godine kao zadovoljavajuća i smislena kombinacija umjetnosti i tehnologije, gdje se TV pretvara u dio skuplture kada se ne koristi. Dva aluminijsko-hrastova poklopca djelomično prekrivaju crni ekran, a tijekom paljenja TV-a, pokrivala se otvore poput krila leptira i TV izroni iznad njih postavljajući se na savršenu razinu za gledanje.

Ultimativno iskustvo za uživanje u gledanju filmova i sportskih prijenosa 

Dva metra široki Beovision Harmony TV dolazi s 2020 OLED 8K ekranom tvrtke LG Electronics optimiziran isključivo za Bang & Olufsen i osigurava potpuni Bang & Olufsen kino doživljaj. S 8K rezolucije, pružajući četiri puta više detalja nego 4K TV i 16 puta više nego HDTV, dizajniran je da pruži  zapanjujući prikaz slike, a poboljšane performanse i AI omogućene značajke podižu iskustvo gledanja filmova i sporta na neviđeni nivo. U srcu sustava TV-a se nalazi nekoliko naprednih tehnologija, od kojih je najzapaženija nova α (Alpha) 9 Gen 3 AI generacija procesora. Ovaj vrlo napredni procesor koristi poboljšane algoritme dubokog učenja za prikaz slike uz umjetnu inteligenciju, a sve kako bi se u svakom trenutku korisniku mogla pružiti najbolja kvaliteta prikaza slike i niz specijaliziranih značajki za razne vrste sadržaja.

A što se tiče zvuka, zajedno s predinstaliranim trokanalnim sustavom i ugrađenim dvostrukim subwooferom, TV je kompatibilan s Bang & Olufsenovim  zvučnim programom, omogućavajući spajanje do osam bežičnih Beolab zvučnika za istinski 7.1 surround zvuk. Svi izvori mogu se kontrolirati putem Beoremote One daljinskog upravljača izrađenog iz jednog komada aluminija i koji daje dodatnu notu luksuza i korisničkog iskustva.

Vrhunska završna obrada i rješenja

Zajedno s postojećim prekrivalima zvučnika izrađenim od alumijija i hrasta, dvije dodatne opcije dodane su kao mogućnost kupovine i nadogradnje u Beovision Harmony sustavu. Topli ton alumija u boji mesinga uz boju dimljenog hrasta i brončani ton aluminija uz kombinaciju oraha nove su završne obrade koje će biti moguće nabaviti kako bi odgovarale Beolab 50 i Beolab 90 završnim opcijama, kreirajući vizualnu koherenciju između svih proizvoda kada se kupuju u kompletu. I na kraju, potpuna konfiguracija završnih rješenja kod Beovision Harmony, Beolab 50 i Beolab 90 je dostupna za one klijente koji žele više i koji traže nešto potpuno unikatno.

 

O BANG & OLUFSEN-u

Bang & Olufsen je luksuzni audio brand koji je osnovan 1925. godine u Strueru u Danskoj, od strane Petera Banga i Svenda Olufsena, čija predanost i vizija ostaju temelj kompanije. Bogato naslijeđe izgrađeno je oko neumoljive odlučnosti kreiranja proizvoda koji pomiču granice audio tehnologije i stavljaju kompaniju u prvi plan u domeni audio inovacija  u svijetu. Danas svaki proizvod Bang&Olufsen još uvijek karakterizira jedinstvena kombinacija prelijepog zvuka, bezvremenskog dizajna i vrhunske, nenadmašne izrade. Inovativni i progresivni audio prozvodi ove kompanije prodaju se diljem svijeta u mono brand prodavaonicama Bang&Olufsen, na internet i u multi brand prodavaonicama. Kompanija zapošljava oko 700 ljudi i posluje na više od 70 svjetskih tržišta. Dionice kompanije Bang & Olufsen izlistane su na NASDAQ Copenhagen A/S. Za više informacija posjetite: www.bang-olufsen.com

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.