Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Kolovoz 12, 2021
Get performance—and points too—on this powerful promotion. In addition to the ...
Kolovoz 10, 2021
Sveobuhvatna obitelj 60-bay i 90-bay 4U modela pohrane koji podržavaju ...
Kolovoz 06, 2021
S ugrađenom AMD Radeon™ grafikom, Ryzen™ 5000 G-serija stolnih procesora vodi ...
Kolovoz 05, 2021
Mini gaming računalo donosi beskompromisne performasne pakirno u malim ...
Kolovoz 05, 2021
Intel optimizira najnoviju platformu za radne stanice namijenjenu naprednim i ...
Srpanj 28, 2021
Crna i bijela završna obrada prikladno dopunjuje prekrasan, tanak dizajn seta.
Srpanj 20, 2021
Supermicro donosi optimizirano softverski deninirano rješenje za pohranu ...
Dell predstavlja nadopunjen portfolio Inspiron proizvoda

Prosinac 18, 2013

Dell, laptop

Dell predstavlja nadopunjen portfolio Inspiron proizvoda

Nova, jednostavna i umrežena Inspiron računala i Inspiron 23 "all-in-one" modeli

KUPITE ONLINE

Dell Inspiron

  • Inspiron 7000 Serija prijenosnih računala osiguravaju najbolje "Inspiron" iskustvo uz unikatnu kombinaciju materijala, tankog dizajna i odličnih performansi 
  • Inspiron 11 3000 Serija prijenosnih računala predstavlja pametan izbor računala s dugim vijekom trajanja baterije te laganim i tankim uređajem prekrasnog dizajna 
  • Inspiron 23, najtanji 23"  . tzv "all-in-one" uređaj u svijetu, štedi prostor uz prekrasna , gotovo umjetnički dizajn 

Dell je objavio nadopunu Inspiron protfolia s novim prijenosnim računalima te "all-in-one" PC računalom koji će svima biti na listi želja ovog Božića. Novi PC s ekranom osjetljivim na dodir pruža osim uštede novca i prostora novu tehnologiju, nova Inspiron 7000 Serija prijenosnih računala s puno novih značajki – koji su uz to i najtanja Dellova računala proizvedena do sada.

“Konzumenti danas taže računala koja su jednostavan, lijepa i kvalitetna,” izjavio je Ray Wah, vice president  Dell Consumer PC Groupe. “Mislimo da je ovo najbolja Inspiron linija ikad, i ponosni smo na vrijednost koju dajemo kupcima.”

Inspiron 7000 Serija

Inspiron 7000 Series: Najtanji, najjači i najbolji Inspiron ikad

Serija Inspiron 7000 prijenosnih računala osigurava snažne performanse i prekrasna dizajn. Zakrivljeni rubovi kučišta od aluminija osim što dodatno naglašavaju dizajn osiguravaju i bolju čvrtoću. Svi Inspiron 7000 modeli dolaze s kapacitivnim ekranom osjetljivim na dodir (10 prstiju istovremeno) napravljen od Corning Gorilla Glass NBT stakla što jamči izdržljivost. Inspiron 14 i 15 se mogu dobiti uz (opcionalno) puni HD vibrant 300-nitnim ekranom osjetljivim na dodir s 97% više piksela nego HD model te vidljivim kutem od 160 stupnjeva. Inspiron 7000 Seriju krasi i osvjetljena tipkovnica (standardna opcija) te je opremljen s najnovijim procesorom Intel iz četvrte generacije (Haswell) serije Core i5 ili i7 (opcija) a kao dodatnu opciju tu je i model s SSD (modeli Inspiron 15 and Inspiron 17) diskom koji skračuje vrijeme podizanja sustava i aktiviranja aplikacija. 

S baterijom koja traje do 8 sati i 52 minute Inspiron 14 je dovoljno malen da stane u bilo koju torbu jer s svojih 0.6-inch (15.3mm) dbljinom koja je za  27% manja nego kod prethodnika - Inspiron 14z.  Inspiron 15 je savršen spoj performansi i mobilnosti u tankom (0.9 ") kučištu s 15.6" ekranom i baterijom koja osigurava do 7 i 24 minute rada. S svega nešto večim (1.1 inches) dimenzijama, Inspiron 17 dolazi s ugrađenim optičkim uređajem i ekranom osjetljivim na dodir (standardno) što ga može učiniti kao zamjenom za stolno računalo.

Također, Dell je osigurao novi način pakiranja koji je u skladu s Dellovom predanošću u smanjenju potrošnji resursa, te su svi modeli Dell Inspiron 7000 Seriije u kutije upakirani uz upotrebu slame. Slama je ostatak od žetve koju farmeri obično spaljuju a na ovaj način će se smanjiti onečišćenje zraka te također uzrokovati manju potrošnju kartona. Dell pomaže smanjiti emisiju onečišćenja u svakom segmentu gdje je to moguće i tako pomaže očuvanju okoliša.

Inspiron 11 3000 Serija

Inspiron 11 3000 Series: Ultraprijenosni dizajn, ekran osjetljiv na dodir 

Bilo da hodate kampusom ili imate prezentaciju , Dell Inspiron 11 3000 Serija računala je robusna, pouzdana i vrlo prijenosna opcija za one koji su stalno u pokretu. Inspiron 11 posjeduje 11.6" ekran osjetljiv na dodir (10 prstiju istovremeno) uz funkciju "noise-cancelling" s dvostrukim mikrofonima koji web razgovore čine čistim čak i uz veliku buku.Veličine 0.83" (21.2mm), težine oko 1.36 Kg te s baterijom koja radi do 8 hours,  Inspiron 11 je idealan za zabavu i rad bilo za kućne ili poslovne korisnike .

Kako bi maksimizirali raznovrsnost i performanse Inspiron prijenosnika poput Inspiron 11 3000 ili Inspiron 7000 Series, Dell ima preporučenu listu potrebnog pribora. Zaštitie svoju investiciju s ruksakom ili torbom te opelemnite ga s upotrebom bežićnog miša.

Inspiron 23

Inspiron 23: Pojednostavite svoj prostor uz najtanje 23" PC računalo na svijetu 

Inspiron 23, najnoviji dodatak Dellovom protfoliu, sadrži sve što vam je potrebno od stolnog računala ali pakirano u jedinstvenom dizajnu. Potpuni Full HD, kapacitivni ekran koji podržava rad 10 prstiju istovremeno, Inspiron 23 posjeduje mogućnost intuitivne suradnje s Windows 8 operativnim sustavom. Korisnici mogu nakrenuti ekran, prilagoditi kut gledanja ili prigoditi ga za ugodniji rad prilikom korištenja ekrana osjetljivog na dodir. Idealan za kućnu ili uredsku upotrebu,  Inspiron 23 osigurava snažno i dojmljivo iskustvo rada.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.