Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Ožujak 04, 2022
Intel predstavio procesore za stolna računala iz NUC obitelji proizvoda
Siječanj 24, 2022
Ostvarite dodatne pogodnosti i bodove kroz Intelovu promociju. Kao dodatak ...
Infinidat s više od 6 Exabyte-a ukupne pohrane podataka

Veljača 27, 2020

INFINIDAT, INFINIBOX, STORAGE

Infinidat s više od 6 Exabyte-a ukupne pohrane podataka

Lider u pohrani također nadograđuje softver, značajno povećavajući vrijednost kupaca

Infinidat, vodeći pružatelj multi-petabyte rješenja za pohranu podataka, objavio je da je implementirao više od 6 Exabyte-a u globalnom kapacitetu za pohranu podataka. Prelazak s 5 Exabyate-a na više od 6 Exabyte-a za manje od šest mjeseci odražava brzi rast tržišta velikih sustava skladištenja velike dostupnosti i kontinuirani uspjeh  Infinidata u pružanju visokokvalitetnih i kritičnih rješenja.

"Ovo je ogromno postignuće za Infinidat, no koje potvrđuje činjenicu da naš naglasak na ekonomiji, jednostavnosti upotrebe i isporuke sustava za pohranu u velikoj mjeri odjekuje na tržištu" rekao je Brian Carmody, Chief Technology Officer, Infinidat. “Naši kupci su usredotočeni na implementaciju poslovnih inicijativa koje stvaraju konkurentsku prednost i poboljšavaju operativnu učinkovitost pojednostavljajući njihovu skladišnu infrastrukturu. S Infinidatom ne brinu o dostupnosti ili performansama jer znaju da su 100% dostunost podataka i vremena odziva ispod milisekunde bit naših rješenja."

Veći kapacitet i brži rast

Ukupni raspoloživi prostor za pohranu koji Infinidat pruža veći je od prvih osam proizvođača flash-array (AFA) isporučenih 2019. godine. Infinidat je implementirao više od 1 Exabyte-a za manje od šest mjeseci, što rezultira  50% bržim rastom u odnosu na devet mjeseci prije. Očekuje se da će stalna potražnja za sustavima veličine petabajta ubrzati rast broja kupaca i ukupnu implementaciju Infinidat sustava za pohranu

InfiniBox sustavi za pohranu razvijeni su za potrebe klijenata velikih kapaciteta, jer količina podataka koju korisnici generiraju i pohranjuju i dalje ima dvoznamenkasti rast. Kupci svih veličina i industrija poboljšali su troškove poslovanja i produktivnost osoblja konsolidiranjem velikog broja skladišnih polja prelaskom na InfiniBox.

Poboljšanja InfiniBox Storage softvera

Infinidat je također objavio dostupnost InfiniBox Storage softvera 5.0.11 – besplatan za sve kupce koji trenutno koriste InfiniBox sustave. R5.0.11 nudi nove značajke koje poboljšavaju zaštitu podataka da bi se dodatno postigla vizija za Infinidat Elastic Data Fabric. Poboljšanja uključuju replikaciju s Active-Active Consistency Groups, podršku za FIPS-140-2 standard zaštite podataka i postavljanje temelja za novu generaciju Neural Cache pokretača.

 

Za više informacija, kontaktirajte nas na e-mail: storage@asbis.com

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.