Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Veljača 18, 2020
AMD je lansirao novi profesionalni grafički akcelerator, temeljen na najnovijoj ...
Veljača 18, 2020
SonicWall objavio najnovije Cyber Threat izvješće
Veljača 13, 2020
AMD Threadripper 3990X posebno je dizajniran i optimiziran za najzahtjevnije ...
Veljača 13, 2020
Logitech StreamCam® i Logitech Capture nadahnjuju ljude na dijeljenje svojih ...
Veljača 07, 2020
Dostupni od veljače 2020. godine, novi Crucial® Ballistix® i Crucial® ...
Siječanj 29, 2020
OpenStack "Train" softver koristi virtualizirano okruženje uz pomoć InfiniBanda ...
Siječanj 29, 2020
Proboj u umjetnoj inteligenciji (AI). Nova era inovacija u mobilnom ...
Siječanj 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., zlatni partner Oracle PartnerNetwork (OPN), ...
Siječanj 23, 2020
Revolucionarni modularni storage sustav ugrađen za učinkovito upravljanje ...
Siječanj 21, 2020
Ultimativna grafička kartica za 1080p gaming
Intel predstavio niz noviteta podatkovne tehnologije unaprjeđenjem memorije i sustava pohrane

Rujan 30, 2019

Intel, Memory

Intel predstavio niz noviteta podatkovne tehnologije unaprjeđenjem memorije i sustava pohrane

Na globalnom skupu koji se održao u Seolu (Južna Koreja), Intel je predstavio niz novih prekretnica u tehnologiji i istaknuo svoje kontinuirano ulaganje i predanost unaprjeđenju memorije i pohrane podatkovne tehnologije.

BUY ONLINE

Svi Intel® Optane™ proizvodi

 

Na ovaj način, kupcima je omogućeno pružanje jedinstvene  Intel® Optane™ tehnologije i Intel® 3D NAND cloud rješenja, umjetne inteligencije i mrežnih rješenja.

"Generiranje podataka odvija se zapanjujućom brzinom, a tvrtke se sve višebore s načinom kako ih efikasno obraditi. Skupljanje vrijednosti svih ovih podataka bit će presudno za prepoznavanje pobjednika od gubitnika. Isto tako, zahtijevat će vrhunske memorijske inovacije i hijerarhiju pohrane", izjavio je  Rob Crooke, Intelov senior potpredsjednik i generalni direktor Non-Volatile Memory Solutions Group.

Intel najavljuje: Među prekretnicama o kojima je raspravljano na događaju, tema su bili i Intelovi planovi nove linije razvoja Optane tehnologije u postrojenjima Rio Rancho u Novom Meksiku; najava druge generacije Intel Optane DC trajne memorije (kodnog naziva "Barlow Pass") koja bi trebala biti objavljena 2020. godine zajedno s Intelovom sljedećom generacijom Intel® Xeon® Scalable procesora; i Intelovom prvom industrijskomdemonstracijom 144-slojnog QLC (Quad Level Cell) NAND-a za SSD podatkovne centre, koji se također očekuju u 2020. godini.

Zašto je bitno: Ogromne količine podataka koje generiraju strojevi uglavnom zahtijevaju analizu u stvarnom vremenu kako bi ti podaci imali vrijednost. Ova je potreba otkrila nedostatke u hijerarhiji pohrane memorije: DRAM nije dovoljno velik, a SSD diskovi nisu dovoljno brzi. Upravo taj jaz rješava Intel Optane DC trajna memorija. A u slučaju da su potrebni još veći skupovi podataka, tehnologija Intel Optane povezana putem sučelja za pohranu rješava taj jaz. Osim toga, HDD diskovi nisu dovoljno brzi za podatkovne centre, a tu se kao rješenje nalazi kombinacija Intel Optane tehnologije i QLC NAND-a. Ukratko, Intel Optane tehnologija jedinstvena je kombinacija materijala, strukture i performansi koje ostale trenutne tehnolgije memorije i prostora za pohranu ne mogu uskladiti.

Kako korisnici mogu imati koristi od Intelove memorije i pohrane: Više klijenata koristi Intelovu memoriju i rješenja za pohranu, uključujući Microsoft, koji donosi značajne promjene u svom operativnom sustavu kako bi podržao nove brojne mogućnosti i značajke koje pruža postojana Intel Optane memorija, kao što je brzo pokretanje i učitavanje igara. Intel je također predstavio sljedeću generaciju Intel Optane tehnologije single-port SSD za ključne poslovne korisnike, a dostupnost proizvoda se očekuje 2020. godine.

 

Kontaktirajte Vašeg ASBIS predstavnika za više informacija o Intel® Optane™ proizvodima.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.