Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Intel predstavio niz noviteta podatkovne tehnologije unaprjeđenjem memorije i sustava pohrane

Rujan 30, 2019

Intel, Memory

Intel predstavio niz noviteta podatkovne tehnologije unaprjeđenjem memorije i sustava pohrane

Na globalnom skupu koji se održao u Seolu (Južna Koreja), Intel je predstavio niz novih prekretnica u tehnologiji i istaknuo svoje kontinuirano ulaganje i predanost unaprjeđenju memorije i pohrane podatkovne tehnologije.

BUY ONLINE

Svi Intel® Optane™ proizvodi

 

Na ovaj način, kupcima je omogućeno pružanje jedinstvene  Intel® Optane™ tehnologije i Intel® 3D NAND cloud rješenja, umjetne inteligencije i mrežnih rješenja.

"Generiranje podataka odvija se zapanjujućom brzinom, a tvrtke se sve višebore s načinom kako ih efikasno obraditi. Skupljanje vrijednosti svih ovih podataka bit će presudno za prepoznavanje pobjednika od gubitnika. Isto tako, zahtijevat će vrhunske memorijske inovacije i hijerarhiju pohrane", izjavio je  Rob Crooke, Intelov senior potpredsjednik i generalni direktor Non-Volatile Memory Solutions Group.

Intel najavljuje: Među prekretnicama o kojima je raspravljano na događaju, tema su bili i Intelovi planovi nove linije razvoja Optane tehnologije u postrojenjima Rio Rancho u Novom Meksiku; najava druge generacije Intel Optane DC trajne memorije (kodnog naziva "Barlow Pass") koja bi trebala biti objavljena 2020. godine zajedno s Intelovom sljedećom generacijom Intel® Xeon® Scalable procesora; i Intelovom prvom industrijskomdemonstracijom 144-slojnog QLC (Quad Level Cell) NAND-a za SSD podatkovne centre, koji se također očekuju u 2020. godini.

Zašto je bitno: Ogromne količine podataka koje generiraju strojevi uglavnom zahtijevaju analizu u stvarnom vremenu kako bi ti podaci imali vrijednost. Ova je potreba otkrila nedostatke u hijerarhiji pohrane memorije: DRAM nije dovoljno velik, a SSD diskovi nisu dovoljno brzi. Upravo taj jaz rješava Intel Optane DC trajna memorija. A u slučaju da su potrebni još veći skupovi podataka, tehnologija Intel Optane povezana putem sučelja za pohranu rješava taj jaz. Osim toga, HDD diskovi nisu dovoljno brzi za podatkovne centre, a tu se kao rješenje nalazi kombinacija Intel Optane tehnologije i QLC NAND-a. Ukratko, Intel Optane tehnologija jedinstvena je kombinacija materijala, strukture i performansi koje ostale trenutne tehnolgije memorije i prostora za pohranu ne mogu uskladiti.

Kako korisnici mogu imati koristi od Intelove memorije i pohrane: Više klijenata koristi Intelovu memoriju i rješenja za pohranu, uključujući Microsoft, koji donosi značajne promjene u svom operativnom sustavu kako bi podržao nove brojne mogućnosti i značajke koje pruža postojana Intel Optane memorija, kao što je brzo pokretanje i učitavanje igara. Intel je također predstavio sljedeću generaciju Intel Optane tehnologije single-port SSD za ključne poslovne korisnike, a dostupnost proizvoda se očekuje 2020. godine.

 

Kontaktirajte Vašeg ASBIS predstavnika za više informacija o Intel® Optane™ proizvodima.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.