Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
Ožujak 18, 2021
Ultimativni 1440p game changer! Stvoren na revolucionarnoj AMD RDNA™ 2 ...
Ožujak 17, 2021
Nova 11. generacija Intel® Core™ S-serija desktop procesora (kodnog imena ...
Ožujak 15, 2021
Umjetna inteligencija pokrenula je novu eru kreativnosti i razvoja. Danas, ...
Ožujak 14, 2021
U ponedjeljak 15.03. AMD je predstavio treću generaciju AMD EPYC™ procesora, ...
Ožujak 09, 2021
Neka AMD Threadripper™ PRO procesor postane pokretačka snaga i srce vaše buduće ...
Ožujak 03, 2021
Prestigio je proširio svoj portfelj proizvoda s drugom generacijom pametne ...
Ožujak 01, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans performanse, cijene i potrošnje energije ...
Snažna stanica za punjenje -  ReVolt A6 predstavlja najbolje riješenje za uštedu prostora

Veljača 26, 2021

Prestigio

Snažna stanica za punjenje - ReVolt A6 predstavlja najbolje riješenje za uštedu prostora

Prestigio je proširio asortiman modernih stanica za punjenje mobilnih uređaja i gadgeta. Uz predstavljeni ReVolt A6 stanicu za punjenje sada možete puniti istovremeno do šest uređajabilo da je riječ o žičnom ili bežičnom načinu.

Kako bi ostali ukorak s prednostima mobilne tehnologije, gotovo sve obitelji imaju po nekoliko uređaja poput tableta, pametnih telefona, slušalica pametnih satova i sličnih uređaja, te je često problematično naći mjesto i utičnicu za sve njih a tu su još i problemi s zapetljanim i kratkim žicama i mnoštvom različitih adaptera za svaki uređaj. Tako se dešavaju da se dogodi problem kada obitelj odlazi na odmor i svi žele istovremeno napuniti svoje uređaje istovremeno dok će to uzrokovat probleme jer se ne pune svi uređaji istom brzinom.

Novi Prestigio ReVolt A6 može biti izvrstan kućni gadhget koji će Vas riješiti mnogih problema - velikog broja žica, potragom za odgovarajućim strujnim adapterom i slobodnom utičnicom jer s ovim uređajem možetw puniti 6 uređaja istovremeno a zauzet samo jednu utičnicu te imati samo jednu žicu koja se koristi.

Dizajn ReVolt A6 je promišljen do najsitnijih detalja te osigurava punjenje vaših gadgeta najvišom brzinom. Uređaj ima četiri priključka za brzo punjenje: dva od njih su PD Type-C 20W priključka a dva QC USB 18W priključci.

Također, uređaj dolazi s dva Type-C/Type-C kabela i dva Type-C/USB kabela. ReVolt A6 se može tako korsitit za punjenje uređaja s različitim tipom konektora dok se svaki uređaj može prikladno smjestiti na svoje mjesto tijekom punjenja.Uređaj psojeduje i dva bežična mjesta za punjenje: jedan namijenjen za Apple Watch sat te 10W bežični punjač koji odgovara Qi standardu.Kako bi ga koristili, potrebno je samo odložiti uređaj na predviđeno mjesto i proces punjenja pokrenut će se automatski . 

Stanica za punjenje je napravljena od metala i stakla te ima elegantan izgled koji će se uklopit u bilo koji prostor - bilo da je uredski ili kućni. Prestigio ReVolt A6  stanica za punjenje predstavlja najbolje rješenje za uštedu prostora u vašem domu ili uredu.

O tvrtki Prestigio

Prestigio je svjetski proizvođač koji nudi široki spektar konzumne elektronike za kućnu,poslovnu ili edukativnu upotrebu te posluje na međunarodnom tržištu više od 20 godina. Tvrtka prodaje svoje proizvode u više od 30 zemalja s preko 25 milijuna prodanih uređaja tijekom postojanja.

Proizvodni segment uključuje pametne uređaje i pribor, inovativna rješenja za poslovne potrebe ili edukaciju. Prestigio je predstavio prvu interaktivnu tipkovnicu s tipkama osjetljivim na dodir kao i pametne zvučnike,  prijenosne zvučne sustave , bežične punjače, prijenosne punjače s grafen tehnologijom baterija i sve to predstavlja početak. Slogan kompanije za stavljanje novih proizvoda na tržište je  ‘The art of hi-tech’, te je posebna pažnja dana inovativnosti, korištenju najkvalitetnijih materijala i moderne tehnologije.

Tvrtka Prestigio u vlasništvu je ASBISC Enterprises Plc., jednog od vodećeh svjetskih IT distributera  na tržištima  EMEA regije. Posjeduje vlastite dizajnerska, proizvodna i tehnička postrojenja u Europi, Kini i Bjelorusiji. Prestigio posjeduje 15 ureda u raznim regijama uključujući CIS, Ukrajnu, Europu, Bliski istok i Afriku.  

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.