Postanite SONICWALL PARTNER 

O SonicWallu

Već više od 25 godina SonicWall se bavi sa cyber kriminalom, štiteći male, srednje i velike tvrtke širom svijeta. Potpomognuti istraživanjima kroz višestruko nagrađivani SonicWALL Capture Labs Threat Network, otkrivanje i sprečavanje napada odvija se u stvarnom vremenu, s resursima preko 18.000 lojalnih partnera u svijetu, ovaj sustav štiti više od 1 milijuna poslovnih i mobilnih mreža te e-poštu, aplikacije i podatke na njima. Ova kombinacija proizvoda, rješenja i suradnje s partnerima omogućava automatski u realnom vremenu otkrivanje i sprečavanje cyber prijetnji rješenjima koja zadovoljavaju specifične potrebe više od 500.000 organizacija u 150 zemalja. Kao krajniji rezultat osigurava se učinkovitiji rad bez brige o sigurnosti.

Proizvodi i usluge

FIREWALLS

MANAGEMENT AND ANALYTICS

REMOTE ACCESS

EMAIL SECURITY

ADVANCED THREAT PROTECTION

ENDPOINT SECURITY

WEB APPLICATION FIREWALL

Za pregled SonicWall ponude proizvoda i cijena koje Vam nudi ASBIS pogledajte OVDJE!

SonicWall SecureFirst partnerski program 

SonicWall SecureFirst partnerski program ubrzava sposobnost partnera da postanu vodeći u području mrežne sigurnosti. Kao partner SecureFirst SonicWall programa, imate koristi od visokokvalitetnih proizvoda i tehničke stručnosti, mogućnost ostvarivanja dodatne marže te sudjelujete u programe lojalnosti.

SonicWall SecureFirst Partnerski program uključuje:

- Konkurentne marže i priznavanje prodaje
- Tehnički i prodajni tečajevi
- Postizanje određene količine prodaje nagrađuje se s važnim prednostima
- Podržavanje marketinških aktivnosti i stvaranje dodatnih mogućnosti razvoja
- Posebni popusti za NFR (nije namijenjeno za preprodaju)
 
SonicWall Partnerskom program može pristupiti OVDJE

 
10 RAZLOGA DA POSTANETE PARTNER U SONICWALL PROGRAMU

1. Pristupite mrežnom portfelju sigurnosti koji uključuje najsuvremenije uređaje.

2. Prodaja se vrši 100% putem partnerskog kanala. To je model kroz dvije razine - bez izravne prodaje - namijenjene povećanju prihoda i ponude partnera kao najbolje rješenje za krajnje kupce.

3. Ostvarite atraktivne marže i popuste. SonicWall nudi različite popuste ovisno o razini partnerstva; skalabilni kroz povratne popuste; mogućnosti obnove usluga kroz opsežnu bazu korisnika.

4. Ostvarite ponavljajuće prihode. Usluga Security-as-a-Service omogućuje Vam da vašim kupcima pružite rješenje za mrežnu sigurnost u obliku prikladne i atraktivne mjesečne pretplate - sve bez prethodnih ulaganja. Ponuda je dostupna za cijeli portfelj proizvoda tvrtke SonicWall. Sve SonicWall opreme i usluge dostupne su i kao mjesečna pretplata.

5. Unaprijedite Vaše vještine kroz tečajeve i online certificiranje. Poboljšavanje saznanja kroz tečajeve putem SonicWall University programa; tu možete komunicirati i s prodajnim i tehničkim stručnjacima.

6. Iskoristite moćnu marketinšku platformu i saznajte mišljenje vaših kupaca. Kroz pristup platformi SonicWall Overdrive, omogućeno Vam je pokretanje i generiranja raznih kampanja, pratite projekte koji su u tijeku, povećajte svoju prisutnost u društvenim medijima i dovršite projekte s dokazanim prodajnim resursima.

7. Pristupite dodatnim resursima kroz Partnerski portal. Tu vam se osigurava sav potreban alate za projekte koje razvijete te ovdje možete zatražiti marketinške fondove koji Vam mogu pomoći da razvijete svoje poslovanje.

8. Pokazati primjenjivost rješenja s demo opremom. SonicWall nudi značajne popuste za nabavku NFR (Not For Resale) opreme za demo i test okruženja. Također, program SonicWall Capture Threat Assessment omogućuje korisnicima da prikažu izvedbu instalirane opreme i što je to cyber prijetnje kojima su podvrgnuti kad koriste stari hardveru.

9. Saznati pouzdana i potvrđena rješenja trećih strana. SonicWallova oprema se ponosi naslovom "Preporučenih proizvoda" četiri uzastopne godine od NSS Labs-a.

10. Stvaranje partnerstva s tvrtkom za cyber sigurnost . Više od 25 godina,SonicWall se bori protiv prijetnji računalima, u korist tvrtki svih veličina iz cijelog svijeta. Temelji se na vlastitim velikim resursima i stručnosti s više od 18.000 registriranih partnera. SonicWall osigurava više od 1 milijuna mreža u više od 150 zemalja.
 

Za dodatne informacije posjetite SonicWall stranice