Show
lines
Ukupno
32
lines found

INTEL

 

Radno vrijeme ASBIS 24.12.2021. i 31.12.2021.

 

GIGABYTE

 

NVIDIA

 

AMD

 

Ryzem

 

Radeon

 

Logitech

 

Windows

 

Microsoft

 

Dell EMC

 

Crucial

 

PC

 

Gaming

 

XEON

 

CPU

 

Supermicro

 

Dell

 

DESKTOP

 

Infinidat

 

CCleaner

 

Prestigio

 

RYZEN

 

ASBIS

 

Perenio

 

Avast

 

Clevetura

 

MIMOSA

 

Core

 

EPYC

 

Threadripper

 

Keyboard

 

SSD

 

Logitech Room Solutions

 

Webinar

 

OPTANE

 

11th Gen

 

Mellanox

 

INFINIBAND

 

D3Security

 

DISTRIBUTION AGREEMENT

 

Server

 

BANG&OLUFSEN

 

Western Digital

 

11Gen

 

SONICWALL

 

vGPU

 

AMD Threadripper PRO

 

10THGEN

 

Cumulus

 

BANG&OLUFSEN

 

BlackBerry

 

TYAN

 

AMD EPYC

 

AWARD

 

Networking

 

Athos

 

TITAN

 

INFINIBOX

 

STORAGE

 

2nd Gen

 

X11

 

Radeon Pro W5500

 

AMD Threadripper

 

procesor

 

Memory

 

CLOUD

 

AI

 

NETWORK

 

oracle

 

SOLUTIONS

 

SERVER. software

 

Seagate

 

HDD

 

Kingston

 

GPU

 

AMD Radeon Pro W5700

 

ATHLON

 

CPU SERVER

 

Surface

 

Infortrend

 

Ryzen 3000

 

EYPC

 

SuperWorkstation

 

10th Gen

 

Exos X16

 

tvrdi disk

 

hard drive

 

Canyon-Nightfall-Gaming-Headset

 

AMD Radeon

 

AMD Ryzen

 

gaming platforma

 

grafička kartica

 

Metrocluster

 

Google

 

Memorija

 

VDI

 

9th Gen

 

Compute stick

 

Graphics Card

 

FPGA

 

NUC

 

DISTRBUTION AGREEMENT

 

ACCELSTOR

 

Sapphire

 

Otkrijte nove AMD Ryzen™ 3 procesore

 

3D NAND

 

laptop

 

accessories

 

software

 

VOKE

 

VR

 

security

 

Tablet PC

 

workstation

 

AVG

 

VGA

 

HGST

 

SilverStone

 

PS12

 

Milo ML08

 

PC Ekspert

 

monitor

 

HOSPITAL DAYS

 

MY PASSPORT ULTRA

 

NETGEAR

 

Fujitsu

 

APU

 

Micron

 

partner program

 

SanDisk

 

ZTE

 

smartphone

 

WD

 

ultrabook

 

prijenosnik

 

graficka kartica

 

pametne telefone

 

Tablet računalo

 

GLOBO

 

Cygnett

 

Transcend

 

LSI

 

Canyon

 

IT Vijesti

Prosinac 18, 2002
Tvrtka Intel objavila je planove da će ponuditi ograničene funkciju overclockiranja na svojim matičnim pločama kod Canterwood i Springdale platformi, što predstavlja mali ali značajan korak prema promjeni politike poslovanja protiv korištenja overclockinga.
Prosinac 04, 2002
Budući Intel Itanium procesor najvjerojatnije će raditi na 1.5GHz, što je povećanje od 50%u odnosu na prethodnika. Više informacija potražite na ZDNet.com stranicama.
Studeni 26, 2002
Tvrtka Intel predstavila je nove Intel Celeron procesore na 2.20 i 2.10 GHz. Novi Intel Celeron procesori biti će na raspolaganju poćetkom sljedeće godine.
Studeni 06, 2002
Tvrtka Samsung objavila je da je započela sa proizvodnjom 1066 RDRAM RIMM-ova koristeći 0.13 mikronsku tehnologiju pri proizvodnji.
Listopad 31, 2002
ASBIS i Chaintech pozivaju sve registrirane ASBIS partnere iz Hrvatske da sudjeluju u nagradnom upitniku o Chaintech proizvodima!
Listopad 25, 2002
Tvrtka Adaptec, proširila je svoju proizvodnu liniju RAID i SCSI proizvoda sa novim Ultra320 SCSI kontrolerom, koji posjeduje trenutno najbrži prijenos podataka dok integrirani RAID koristi za pouzdanu zaštitu podataka.
Listopad 17, 2002
ThinkPad - tanak, crni notebook prvi put predstavljen 1992. godine kada je započeo revoluciju prijenosnih računala. U samo 10 godina, IBM ThinkPad postao je najprepoznatljivije i najdugovječnije ime na tržištu prijenosnih računala.
Listopad 10, 2002
Nova Cheetah 10K.6 uspjela je nadmašiti samu sebe kombinirajući vrhunske karakteristike stolnih i poslužiteljskih performansi sa 146 GB kapaciteta i to sve u low-profile kućištu. Također, mnoga poboljšanja izvedena su kod smanjenja zagrijavanja i eliminacije buke. Novi Seagate 10K.6 je trenutno najbolji proizvod na tržištu SCSI diskova.
Rujan 26, 2002
Tvrtka QLogic objavila je podatak da je uvrštena na ljestvicu 100 najbrže rastućih IT tvrtki prema časopisu Business 2.0. Lista najbrže rastućih kompanija objavljena je na naslovnoj stranici posljednjeg izdanja časopisa.
Rujan 12, 2002
Tvrtka Maxtor počela je isporučivati diskove sa njavečim kapacitetom na tržištu, povečavajući tako DiamondMax 5400 RPM i DiamondMax Plus 7200 RPM obitelji diskova sa novim modelima. Oba modela koriste vodeću tržišnu tehnologiju od 80 GB po ploči
Kolovoz 23, 2002
Intel se priprema ubrzati izbacivanje na tržište novog Pentiuma 4 na 2,8 GHz. Prema još nepotvrđenim informacijama novi bi procesor trebao stići do kraja mjeseca iako je ranije najavljivano da će čip stići na tržište tek polovicom četvrtog kvartala. Također je najavljeno da bi Pentium 4 na 3 GHz mogao stići na tržište znatno prije kraja godine kako bi mogao biti uključen u računala koja će se prodavati za Božić.
Kolovoz 13, 2002
Kompanija IBM je prva tvrtka koja se odlučila da isporučuje Seagate-ove 15K RPM Ultra320 SCSI Cheetah tvrde diskove u svojoj eServer xSeries linije proizvoda. Korištenje Seagate-ovog 15K RPM Cheetahs dopušta IBM-u ostvarivanje največih performansi u skladu sa izuzetnom pouzdanošću i cijenom.
Srpanj 04, 2002
Tvrtke Seagate i Intel demonstrirale su na PC Expo izložbi in New York-u rad prvog tvrdog diska koji koristi serijsko ATA sučelje. Za prikaz rada korištena je nova Barracuda ATA V - sa serijskim ATA sučeljem - koja je spojena na testnu Intel-ovu matičnu ploču koja uskoro kreće u proizvodnju.
Lipanj 28, 2002
Tvrtka Intel objavila je da je započela sa prodajom prvog 2Ghz mikroprocesora dizajniranog za prijenosna računala. Novi Intel Pentium 4 procesor - M omogućuje izvrsne performanse prijenosnim računalima, te približuje prijenosna računala bliže karakteristikama stolnih računala dajući korisnicima veću mobilnost uz mnoštvo novih aplikacija.
Lipanj 21, 2002
Tvrtka Intel najavila je puštanje u prodaju "građevnih elemenata" za izradu poslužitelja - uključujući matične ploče,kućišta, RAID controlera, upravljačkih programa - dizajniranih za OEM-ove i integratore proizvoda. Većina tih novih poslužiteljskih platformi temeljena je na Intel Xeon procesorima i Intel E7500 chipset-u.
Lipanj 12, 2002
Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je prvi DDR-II modul, 512Mb DDR-II SDRAM, od kojeg se u budućnosti očekuje da bude glavna grana DRAM tehnologije za high-speed sustave.
Lipanj 07, 2002
DiamondMax D540X osvojio PC World 2002 World Class nagradu Tvrtka Maxtor objavila je da je njihov model DiamondMax D540X nagrađen sa PC World 2002 World Class nagradom za najbolji tvrdi disk na tržištu.
Svibanj 28, 2002
Canyon predstavio novu matičnu ploču Tvrtka Canyon povećala je ponudu proizvoda uvodeći u prodaju nove Socket 478 matične ploče - CN-9IEA, CN-9IEA-L, CN-9IGA, CN-9IGA-L, CN-9IGLM, CN-9IGLM-L, CN-9IGM, CN-9IGM-L i Socket A-CN-7V3A matičnu ploču.
Svibanj 22, 2002
Tvrtka Intel najavila je izlazak na tržište triju novih chipseta koja donose još bolje performanse korisnicima stolnih računala - Intel 845G, 845E i 845GL.
Svibanj 17, 2002
Pentium 4 upravo je postao još brži,preciznije - sada radi na 2.53 GHz. Ovo nije samo ubrzanje temeljeno na povečanju brzine jezgre procesora, već i potpuni prijelaz na 533 MHz sabirnicu.
https://www.asbis.hr/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months