Select year first
Show
lines
Ukupno
4
lines found

IT Vijesti

Lipanj 28, 2002
Tvrtka Intel objavila je da je započela sa prodajom prvog 2Ghz mikroprocesora dizajniranog za prijenosna računala. Novi Intel Pentium 4 procesor - M omogućuje izvrsne performanse prijenosnim računalima, te približuje prijenosna računala bliže karakteristikama stolnih računala dajući korisnicima veću mobilnost uz mnoštvo novih aplikacija.
Lipanj 21, 2002
Tvrtka Intel najavila je puštanje u prodaju "građevnih elemenata" za izradu poslužitelja - uključujući matične ploče,kućišta, RAID controlera, upravljačkih programa - dizajniranih za OEM-ove i integratore proizvoda. Većina tih novih poslužiteljskih platformi temeljena je na Intel Xeon procesorima i Intel E7500 chipset-u.
Lipanj 12, 2002
Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je prvi DDR-II modul, 512Mb DDR-II SDRAM, od kojeg se u budućnosti očekuje da bude glavna grana DRAM tehnologije za high-speed sustave.
Lipanj 07, 2002
DiamondMax D540X osvojio PC World 2002 World Class nagradu Tvrtka Maxtor objavila je da je njihov model DiamondMax D540X nagrađen sa PC World 2002 World Class nagradom za najbolji tvrdi disk na tržištu.
https://www.asbis.hr/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months