Dell Technologies

Dell Technologies vodeći je dobavljač komercijalnih i potrošačkih proizvoda za klijente, infrastrukturnih rješenja i tehnologija koje pokreću ljudski napredak.

Dell Technologies globalno je pouzdan dobavljač koji stvara računala temeljena na umjetnoj inteligenciji, proaktivna rješenja za pohranu podataka i automatizirane poslužitelje za poticanje budućnosti inovacija.

Dell pruža sveobuhvatan i međusobno povezan portfelj end-to-end proizvoda i usluga, od klijenta do infrastrukture i od ruba do oblaka, za razne partnere i kupce — preprodavače, pružatelje rješenja i usluga, integratore sustava i još mnogo toga.

 

Računala i dodatni pribor

Serveri i pohrana

Široka ponuda najbolji monitora, prijenosnika, stolnih računala, radnih stanica i dodatnog pribora koji odgovaraju svim zahtjevima radnog okruženja. Transformacija snage sa širokim portfeljem rješenja poslužitelja, pohrane i mreže koja se prilagođavaju i skaliraju poslovnim zahtjevima vaših kupaca.
   
   

 Dell Technologies Partner Program

Pridružite se  Dell Technologies RISE Partner Programu kako bi maksimizirali profitabilnost, zaradili više te pospješili psolovanje uz Dell.

Prednosti članstva: 

  • Novčane nagrade za kupovinu odabranih proizvoda
  • Progresivne ljestvice gdje možete zaraditi više
  • Posebni bonusi, promocije i eventi

PROČITAJTE DELL RISE UPUTE