Lipanj 22, 2018
Kompanija InforTrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) najavila je danas da je ...
Lipanj 11, 2018
EPYC je iz temelja baziran na podatkovnim centrima današnjice, kako bi doprinio ...
Lipanj 07, 2018
Intel slavi 40. godišnjicu prvog 8086 procesora puštanjem u prodaju novog ...
Svibanj 28, 2018
Intel Select Solutions predstavljaju rješenja za radno opterećene sustave koji ...
Svibanj 25, 2018
IT sajam "COMPUTEX" već 38 godina razvija se u skladu s globalnim ICT ...
Svibanj 18, 2018
Novi Radeon Pro drajveri donose masivna ubrzanja!
ASBIS sudjeluje na drugom najvećom IT sajmu "Computex" koji će se održati u glavnom gradu Taiwana - Taipei od 5 do 8 Lipnja 2018!

Svibanj 25, 2018

IT sajam "COMPUTEX" već 38 godina razvija se u skladu s globalnim ICT trendovima te je prošao kroz sva bitna razdoblja ICT industrije, od hardvera i interneta, do aplikacija poput AI, IoT i VR / AR. Prošle godine sudjelovalo je oko 1600 domaćih izlagača te ga je posjetilo 40.000 inozemnih posjetitelja iz 167 zemalja.

Glavna tema svih izlagača je: Izgradnja globalnih tehnoloških ekosustava.

ASBIS Grupa će imati svoj odjeljak koji će biti otvoren svim posjetiteljima zainteresiranim za ASBIS-ova poslovna rješenja.

Glavni fokus ASBIS Grupe tijekom sajma će biti na:

-  Serverima (Intel, Supermicro, Gigabyte, AIC, Tyan);

-  Platformski i poslovni sustavi pohrane (Infinidat, HGST);

-  Mrežna i sigirnosna rješenja (Mellanox, SonicWall, Napatech);

-  Serverske komponente CPU, DRAM, HDD, SSD i slično  (Intel, Seagate, AMD, HGST, Toshiba, Kingston, Samsung, Crucial, nVidia);

Pozivamo sve zaintersirane partnere da nam se pridruže na našem odjeljku M1227, koji se nalazi u 4F, TWTC Nangang Exhibition Hall dijelu centra!

Besplatnu propusnicu za Computex 2018 osigurajte ODMAH registracijom na linku:

Vidimo se na ASBIS-ovom odjeljku M1227!