Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
ASBIS i Lenovo proširili su svoje partnerstvo u srednjoj Aziji

Ožujak 05, 2024

ASBIS i Lenovo proširili su svoje partnerstvo u srednjoj Aziji

ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i dobavljač IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Europe, Bliskog istoka i Afrike, nedavno je sklopio ugovor o distribuciji s globalnim tehnološkim liderom Lenovoom za proširiti geografsku distribuciju infrastrukturnih rješenja u srednjoj Aziji. Partnerstvo je usmjereno na prodor na brzo rastuća tržišta Kazahstana, Kirgistana i Uzbekistana.

Lenovo Logo

ASBISC Enterprises PLC, vodeći međunarodni distributer s dodanom vrijednošću, programer i dobavljač IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Europe, Bliskog istoka i Afrike, nedavno je sklopio ugovor o distribuciji s globalnim tehnološkim liderom Lenovoom za proširiti geografsku distribuciju infrastrukturnih rješenja u srednjoj Aziji. Partnerstvo je usmjereno na prodor na brzo rastuća tržišta Kazahstana, Kirgistana i Uzbekistana.

U okviru ovog partnerstva, ASBIS će ponuditi širok raspon Lenovo rješenja u srednjoj Aziji, uključujući poslužitelje, sustave za pohranu podataka i mrežnu opremu, opskrbljujući mala i srednja poduzeća i sustave poslovne klase.

ASBIS i Lenovo imaju dugu povijest uspješne suradnje koja se temelji na međusobnom povjerenju i suradnji. Širenje našeg partnerstva na brzorastuća tržišta središnje Azije značajan je strateški potez za obje naše tvrtke i tehnološki ekosustav regije u cjelini. Zahvaljujući inovacijama Lenova i povećanoj mobilnosti ASBIS distribucije, korporativni sektor u regiji imat će brz pristup visokotehnološkim, naprednim infrastrukturnim rješenjima koja mogu značajno poboljšati poslovnu učinkovitost,” – komentirao je Marek Horyl, direktor marketing proizvoda ASBIS grupe.

Lenovo je tvrtka vrijedna preko 62 milijarde dolara i nalazi se na 217. mjestu na listi Fortune Global 500. Ima radnu snagu od 77.000 ljudi diljem svijeta i posluje na 180 tržišta, opslužujući milijune kupaca dnevno. Lenovo je vodeći proizvođač osobnih računala i proširio se na druge IT vertikale kao što su poslužitelji, pohrana, cloud i rubno računalstvo, podatkovni centri i superračunala. Pruža rješenja za specijalizirana velika opterećenja kao što su umjetna inteligencija, VDI i veliki podaci, a također nudi usluge održavanja i dizajna IT infrastrukture.

Lenovo je jedan od najvećih svjetskih dobavljača AI rješenja i već je nekoliko godina vodeći dobavljač superračunala na popisu Top 500. Opskrbni lanac tvrtke je na 8. mjestu u svijetu i 1. u azijsko-pacifičkoj regiji. U središnjoj Aziji, Lenovo nudi poslovnim korisnicima širok raspon rješenja i visoko kvalificiranu tehničku podršku, uključujući programe proširene usluge Premier Support. Tvrtka ima razvijenu mrežu ovlaštenih servisa, brendirana skladišta rezervnih dijelova te Lenovo 360 platformu za podršku partnerima.

ASBIS je glavni distributer, razvijatelj i dobavljač IT, IoT i robotskih proizvoda, rješenja i usluga u Europi, Bliskom istoku i Africi (EMEA). S više od 30 godina rada, ASBIS je izrastao u međunarodnu grupu s podružnicama u 30 zemalja i radnom snagom od više od 2600 zaposlenika. Tvrtka ima približno 20.000 kupaca u 60 zemalja, a njezine dionice kotiraju na Varšavskoj burzi.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.