Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Prestigio eksterni uređaji za pohranu podataka

Rujan 03, 2007

Prestigio eksterni uređaji za pohranu podataka

Prestigijeva serija eksternih HDD uređaja Data Safe I, Data Safe II i Pocket Drive predstavlja luksuzni spoj tehnologije i dizajna u jednom. Ovi eksterni uređaji za pohranu podataka nastao je kao rezultat neprekidnog razvoja i usavršavanja kvalitete proizvoda kako bi se zadovoljili zahtijevi korisnika te istovremeno osiguralo odmak od klasičnih modela koji se nalaze na tržištu.

Prestigio eksterni uređaji za pohranu podataka - pohranite podatke sa stilom

Prestigijeva serija eksternih HDD uređaja Data Safe I, Data Safe II i Pocket Drive predstavlja luksuzni spoj tehnologije i dizajna u jednom. Ovi eksterni uređaji za pohranu podataka nastao je kao rezultat neprekidnog razvoja i usavršavanja kvalitete proizvoda kako bi se zadovoljili zahtijevi korisnika te istovremeno osiguralo odmak od klasičnih modela koji se nalaze na tržištu. Kožom obloženo kućište u crnoj ili smeđoj boji osim što uređaju pruža luksuzni izgled služi i kao zaštita od vanjskih oštečenja i utjecaja.  Kapaciteti dostupni kod ove serije kreću se od 30GB do 120GB u varijantama od 1.8" HDD kod modela Prestigio Data Safe I  ili 2.5" HDD kod modela Data Safe II.   

Vrlo kvalitetna izrada i performanse izrazito su zanimljivi poslovnim korisnicima koji se žele izdvojiti iz mnoštva te istovremeno posjedovati kvalitetan uređaj koji pruža sigurnost kod pohrane podataka.

Već samo pakiranje Prestigio Data Safe I i  Prestigio Data Safe II modela govori Vam da se ovdje radi o nečem posebnom. Kao dodatak, u paketu dobivate kožnu futrolu kao dodatnu zažtitu za uređaj, CD s upravljačkim programima, USB kabel, uputstva za upotrebu.   

Svi Prestigio Data Safe I, Data Safe II, Pocket Drive II pokriveni su s dvije godine internacionalnog jamstva.

Pocket Drive II

S težiom od svega 110g i 1.8" HDD uređajem - ovaj model predstavlja izvsno riješenje korisnicima koji trebaju mali ali opet kapacitivno veliki uređaj za pohranu podataka. Prednja strrana sadrži dvije LED diode  koje označavaju kada je uređaj aktivan i kada je u tijeku prijenos podataka te USB priključak za spajanje s računalom.

Prestigio Data Safe I

Vrlo sličnog dizajna i formata kao i Pocket  Drive II model ali s 2.5" diskom koji pruža mnogo više prostora za pohranu podataka. Iako je sam uređam dimenzijama nešto veći od prethodnog modela. Završna obrada kućišta je  vrhunska a koa dodatni detalj kožno kućište je prošiveno koncem žute boje koji se odlično uklapa u sam dizajn te dodatno ističe luksuz ovog uređaja. Ovaj model ne posjeduje tipku za automatski back-up podataka kao ni opciju za zađtitu povjerljivih podataka i u osnovi predstavlja uređaj koji je namijenejn širokom krugu korisnika koji trebaju isključivo uređaj za pohranu podataka bez dodatnih posebnih funkcionalnosti.

Prestigio Data Safe II

Kod Data Safe II modela je u pitanju 2.5" ATA disk kapaciteta celih 120GB, a u ponudi su modeli do 160GB u crnoj i smeđoj verziji. Kao i kod prethodnih modela, kućište diska je obloženo kvalitetnom kožom. Kao kod prethodna dva modela na prednjoj strani se nalaze Power i Data diode, a pozadi osim mini USB konektora, nalazi se i konektor za napajanje (za normalan rad ipak nije potrebno dodatno napajanje) čija je funkcija pružanje pomoći ukoliko iz nekog razloga USB priključak nije u stanju isporučiti dovoljno napajanje za pokretanje uređaja. Kao dodataka tu se nalaze i tipka za uključivanje uređaja te tipka za automatski back-up odabranih podataka (software je priložen na CD-u koji dolazi u pakiranju).

Više informacija o Prestigio uređajima za pohranu podataka možete pogledati na www.prestigio.com.hr stranicama.

Prestigio Data Safe uređaji u ASBIS eShopu

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.